Header

Efter Nashville blev det Atlanta, som vi bara sov över i för vi tyckte inte alls om det. Istället bestämde vi oss för att åka till Savannah och vi blev väl lite kära i denna staden faktiskt. Jag blev iallafall!

Det ser så gammalt och mysigt ut. Denna bokaffären var exempelvis någonting vi bara stötte på och jag önskar att vi hade sånna hemma!

Det är så mysigt här! Det är vackert och det är livligt.

Igår tänkte vi att vi skulle till Tybee Island men det var tvärstopp på vägen när vi nästan var framme. Så vi bestämde oss för att vända och så gick vi ut och käkade på stan.

Idag däremot åkte vi dit igen efter att vi kikat på Urban outfitters i stan! Vi åkte till Tybee beach och stannade där tills klockan närmade sig fyra, då gick vi på restaurangjakt. Vi åt mexikanskt vilket var suupergott! Sedan kikade vi runt lite och väntade på solnedgången vid stranden och efter det åkte vi hemåt.

Nästa stopp blir Florida!

Lots of love // M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"