Header

Andra dagen i Nashville tog vi oss en liten sovmorgon och sedan fixade vi oss och drog till IHOP för frukost. Detta IHOP var ju helt kasst! Utan att gå in på detaljer så fick vi vänta ett tag på maten och restaurangägaren var inte direkt trevlig och inte kunde han svara på frågor heller... Men så är det ibland. Efter det tog vi en sväng till Ulta eftersom min ansiktsrengöring läckt ut i min necessär! Det var dock typ första dagen men nu var den heelt slut. Hittade en söt liten flaska som passar bättre för resor så jag var helnöjd med det. Efter det så rullade vi ut på landet för att få en skymt utav det riktiga Nashville. Vi åkte förbi en liten by som vi tänkte stanna och fika i men det var tyvärr stängt. Påvägen hem hamnade vi i världens köer.... Ska aldrig mer klaga på köer hemma igen. Efter en paus på motellet drog vi till bluebird café men där fick vi inte plats så efter att vi köat i typ 30 min drog vi till motellet, köpte med oss qesadillas och åt på värst rum istället.

Lots of love // M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"