Header

Jag brukar alltid göra någon typ utav sammanfattning av året på på min blogg när året börjar nära sig sitt slut men i år har det mest rullat på och det har inte hänt så värst mycket. Innan 2017 började, och även ett tag under året, så har jag skrivit ner saker som jag ville göra. Inte som nyårslöften utan mer som mål. Mina mål var:

 • Spara mer pengar än förra året.
 • Läsa fler böcker än förra året.
 • Roadtrip i USA.
 • Åka skidor.
 • Köpa en ny dator.
 • Flytta hemifrån.
 • Hitta till träningen och vara mer aktiv.
 • Spara mer pengar än under förra året. kan säga att jag misslyckades med det...
 • Läsa fler böcker än under förra året. Förra året läste jag en bok och förrförra året så tror jag att jag läste tolv eller fjorton... Så jag ville läsa mer i år, och det har jag gjort! I år blev det fyra böcker.
 • Göra roadtrippen i USA! Det är ju en sak att boka en sådan resa och en helt annan att faktiskt göra den. Men vi gjorde det!
 • Åka skidor! Den blev en veckas skidsemester i fina Vemdalen.
 • Köpa en ny dator.
 • Flytta hemifrån. Största målet i år, och jag flyttade inte bara hemifrån utan blev sambo också!
 • Hitta till träningen och vara mer aktiv. Det svåraste målet men jag vill ändå säga att jag klarat av det. Sen i somras har jag tränat regelbundet och större delen av hösten cyklade jag till jobbet, så jag är nöjd!

Och höjdpunkten var ju givetvis USA resan. Jag känner nästan värmen genom bilderna. 

Och påtat om höjdpunkter så var dessa bilder de med flest likes under året. 6/9 från just denna resan...

Mål för 2018

 • Fortsätta träna! Fortsätta gå på "mina" pass, men även hitta fler som jag tycker om så jag kan träna fler dagar.
 • ... Och eftersom jag ändå tycker att jag kommit igång med träningen så vill jag även börja äta nyttigare. Jag har varit sååå slarvig med mat de senaste månaderna, Åt mycket bättre innan jag var i USA. Det känns super klyschigt att ta detta just över nyår, men jag vill säga att jag ändå försöker även innan nyår.
 • Jag vill bli bättre på att planera. .
 • Jag vill komma ut och fotografera mer!
Lots of love // M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Nu var julen över, lika snabbt som den dök upp... Jag älskar denna årstiden eftersom jag tycker att jul och nyår är underbart. Hur som helst så hade jag en trevlig julafton och både juldagen och annandag jul har jag jobbat, men eftersom det är storhelg känns det bara bra. Jag fick himla fina julklappar. Det tror jag ju aldrig att jag ska få, men jag tycker mina nära är väldigt generösa! Är väldigt tacksam för allt!

Fick ett superkit från rituals, som jag aldrig tidigare testat mer än i butik. Jag älskar det!

En specifik skål som jag önskat mig från H&M HOME. Vi har ju inte haft något uppläggningsfat eller skål tidigare, men tyckte denna var himla fin, och istället för att köpa den direkt så luskade jag mig den utav mormor i julklapp.

För några år sedan fick jag steelseries av pappa i julklapp. Det är ju egentligen gamling hörlurar men ljudet i dem är ju ruskigt bra så de har ju ändå passat mig bra som bara lyssnar på musik och ser på film i telefonen. De gick sönder för ett tag sedan och sen dess har jag bara haft iPhone hörlurar så pappa slog på stort och gav mig beats by dre i julklapp! Och det bästa av allt är ju att man kan våga visa sig utanför huset med dessa.

Och som vanligt ramlar det in några slantar här och där så jag bestämde mig för att slå till på ett halsband jag kikat på ett tag. Jag valde en kort kedja med ett litet T och en liten oxe på. Dessa köpte jag på sprudla som dessutom hade mellandagsrea på hela sortimentet av Syster p.

Jag fick ju även en tavla, en liten ugnsform, träningsskor och annat smått och gott som jag inte riktigt orkade ta kort på, men som sagt så är jag väldigt tacksam över allt!

Lots of love // M

Likes

Comments

God kväll! Jag är nyss hemkommen från min moster där vi spelat bingolotto, precis som ungefär tre miljoner andra svenskar. Tyvärr var det en nitlott som jag spelade på, så det var precis som vanligt! Helt galet att det är julafton i morgon! Min julkänsla har varit obefintlig i år, men jag hoppas den dyker upp i morgon.

Lots of love // M

Likes

Comments

Förra söndagen hade jag bjudit hem Jennie och Melinda för lite adventsmys! De hade ju inte varit hem hos mig än, och dessutom var det längesedan jag träffade dem så jag bjöd ju helt enkelt in dem! Och egentligen hade jag tänkt hinna bjuda hem de flesta jag känner på adventsfika men det har liksom inte blivit så och snart är julen över för i år.

Lots of love // M

Likes

Comments

Jag kom på att jag inte varit inne och skrivit på år och dagar ungefär men det beror mest på att jag inte har ägnat en tanke på det! Det senaste har jag jobbat, varit med Illse, Tommy, mamma och så vidare. Idag ska jag faktiskt till gymmet för första gången på vad som känns som riktigt länge och även om jag inte känner att jag orkar så längtar jag efter att komma in i den rutinen igen. Jag känner verkligen hur jag behöver det, har varit så himla trött de senaste dagarna.

Annars då? Mitt HP resultat var mycket bättre än i våras, men jag tror inte det är tillräckligt bra för att jag ska komma in på det jag vill. Dessutom har jag fått fast jobb och måste byta arbetsplats i januari vilket känns väldigt vemodigt.

Lots of love // M

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"