Header

Några snaps från mina senaste dagar! Vi har himla fint väder (mellanåt iallafall) och jag vill inget hellre än att fixa i ordning på balkongen! Men det får vänta eftersom den behövs fixas till lite innan vi kan börja fixa på den.

Jag och min moster tog en sväng till två fröknar och jag handlade lite till lägenheten! En liten lyckta från paradisverkstaden och två kuddfodral i velvet.

Och jag har skaffat mig en vívoactive, smakat den nya barebells baren och inte gjort så mycket mer än att jobba och träna typ. Och försöka plugga inför högskoleprovet.

Lots of love // M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I helgen var vi på en liten utflykt och kikade in på ett fik som hade premiär och jag älakade inredningen. Sedan har jag promenerat lite i det fina höstvädret.

I lördags var det Taconight med Melinda och Emmelie! Mycket treeeevligt.

Ja, jag lever trots att uppdateringen inte är på topp. De senaste har jag jobbat, tränat, promenerat och inte gjort något särskilt. Det känns som att det enda jag gör är att diska, men så är väl livet utan diskmaskin.Jag har även återställt min telefon så nu krånglar den inte så mycket och jag har kunnat ta bilder utan problem vilket är helt underbart! Tyvärr har en ju kommit ur den där vanan att ta kort på exakt allt så man har liksom inte så mycket att bidra med till bloggen. Men jag ska försöka skärpa mig.

Lots of love // M

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"