Header

God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har inte haft så mycket tid till att greja med det. Eftersom det var flera år sedan jag hade det senast så känner jag mig som en nybörjare men jag kommer väl snart in i det!

Lots of love // M

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här om dagen tog jag tag i en sak som jag skjutit upp på ett bra tag. Jag har ju velat ha en ny dator i flera år ungefär, men jag har lagt mina pengar på annat helt enkelt. Tillexempel varit ute och rest. Nyligen gick ju min dator sönder och Tommy fixade den ju, men den blev mer långsam än den var tidigare och då kände jag att det faktiskt var dags. Jag köpte ju ut den i trean på gymnasiet och då var den ju tre år gammal. Så nu var det dags. Och så fort jag har fått PS och Lightroom så blir det precis som jag vill ha det och då blir det förhoppningsvis roligare att blogga också!

Lots of love // M

Likes

Comments

God morgon! Det kanske bara är vi som är så sega och kan säga godmorgon nu men det är ju söndag, jag är ledig så det är okej. Vi har ju flyttat in och det mesta är på plats. Ett köksbord, några stolar, sovrummet med mera. Däremot är inte vardagsrummet klart. Där finns ingenting mer än en tv. Och jag tycker våran lägenhet är supermysig, och jag tror den blir ännu mysigare när allt är helt klart!

Min dator har även varit trasig, men tack vare att tompa är den nu igång igen! Jag ska verkligen se till så allt jag har ligger på en backup någonstans och så får jag köpa mig en ny snarast. Det är ett av mina mål för i år, att köpa en ny dator.

Lots of love // M

Likes

Comments

Nu var det längesedan jag skrev ordentligt här, men jag har knappt rört kameran det senaste. Och jag har inte gjort så mycket roligt heller och min dator har gått sönder.....Däremot kommer det hända roliga saker alldeles snart eftersom att jag och Tommy kommer få nycklarna till våran lägenhet i morgon! Jag är så himla taggad på att äntligen flytta! Men ja, mer om det när allt är i ordning!

Lots of love // M

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"