Header

Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förpackningen så är de inte speciellt lika och folk har haft svårt för att få den att funka som de vill. Trots det så kände att jag ändå var tvungen att köpa den och se för mig själv om den verkligen var så hemsk och dålig som många tycker.

Och jag älskar den! Jag tycker inte alls den var så hemsk som många säger, men en får ha i åtanke att lite produkt räcker långt. Det tar sin lilla tid att arbeta med den men det tycker jag att det är värt!

Lots of love // M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snaps från igår när jag var ledig och tog med mig mormor till Lidköping! Våran destination var givetvis Rörstrands gamla fabrik, därefter tog vi en lunch på stan. Jag har aldrig varit där förut men Lidköping var verkligen supermysigt!

Lots of love // M

Likes

Comments

Contains affiliate links
Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Denna ögonskuggspaletten är min nya älskling! Färgerna är superfina och hur jag än gör så blir jag nöjd! Dessutom framhäver den verkligen mina blåa ögon. Den är alltså Anastasia Beverly Hills och jag köpte den på Beautybay för det var billigare än på Kicks.

Off shoulder dress

Denna klänningen är heelt klart min nya favorit. Jag köpte den på NAKD.com (metapic länk) väldigt dumt av mig att köpa en klänning när sommaren typ är slut men den är verkligen superfin. Nu var det lite svårt att få med hela på en bild eftersom jag fotade på mitt rum med ett 50mm objektiv men det kan hända att jag visar hela någon annan dag.

Lots of love // M

Likes

Comments

Hejsan! Alltså, jag har helt enkelt inte känt att jag har haft intresset av att blogga det senaste. Jag har inte haft med mig kameran, inte tagit bilder med mobilen osv. För det mesta har jag bara jobbat och spenderat tid med Tommy ungefär. Det enda jag har tänkt på det senaste är att jag verkligen vill flytta hemifrån... Och förhoppningsvis blir det så snart!

Lots of love // M

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"