Header

Just nu laddar jag upp inför ett kvällspass på jobbet genom att dricka alldeles för mycket kaffe och slökolla på youtube. Jag passade på att ta in en kvist med syrener på mitt rum så förhoppningsvis doftar det sommar när jag kommer hem ikväll.

Lots of love // M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Usch så trist att helgen redan är slut! Det går så himla fort... Men det är ändå skönt att man har haft lite att göra. I torsdags åkte jag och Tommy ut till Emelie där även Jennie och Ida var. Vi satt ute, åt grillat, hade musikquiz och skrattade tills det var dags att bege sig hemåt. I fredags jobbade jag och då gick jag på helg! Jag passade på att sola lite och sedan åkte jag till torp och gjorde ärenden och därefter började jag att göra mig i ordning. Sedan mötte jag upp Tommy och så drog vi och käkade, tog en snabb sväng förbi stallet och sedan gick vi på bio! Vi såg den nya pirates of the caribbean vilket jag tyckte var bra!

När vi vaknade på lördagen var det molnigt, till min stora besvikelse. Det sprack upp lite senare på dagen och då bestämde vi oss för att dra till stranden och ta vara på vädret! Efteråt drog jag mig hemåt där jag gjorde mig i ordning och sedan åkte jag till Jennie för förkrök! Där körde vi beerpong, tjatade och hade skitkul! Sedan drog vi oss till krogen som var helt okej. Var hemma ganska tidigt trots allt.

Och idag har jag varit på lunch hos min moster med mormor och morfar. Det bjöds även på tårta/kaka, på mors dag och allt. Sedan har jag bara tagit det lugnt och försökt ladda upp inför ännu en lång arbetsvecka.

Lots of love // M

Likes

Comments

Hejsan!
De senaste dagarna har vi ju inte gjort så mycket. I söndags lämnade vi bilen på Miami AirPort, tog tåget till Fr Lauderdale flygplats och en under därifrån till motellet där vi senare käkade middag, badade i poolen och tog det lugnt. Idag tog vi en uber till en nagelsalong och fixade naglarna och efter det drog vi till stranden. Denna stranden tyckte jag var en av de finaste vi varit på! Vattnet var klart, inget skräp i vattnet och det var inte speciellt långgrunt vilket jag gillar.

Detta är alltså sista natten innan vi åker hem! Det känns tråkigt men samtidigt ska det ju bli skönt att få komma hem.

Lots of love // M

Likes

Comments

I lördags bestämde vi oss för att ta en sväng till Everglades nu när vi ändå var i Miami och det låg i närheten. Vi körde längst med vägen tills vi hittade ett litet ställe som inte såg alltför turistigt ut.

De som drev detta hade en personlig koppling till everglades och en av de två öarna vi besökte hade guidens farmor bott på.

På dem första ön hade de lite djur som hade blivit omhändertagna, exempelvis en alligator som hade varit i ett bostadsområde. De får stanna där i ett år tills de lokaliserat om sig så de stannar i everglades när de släpps ut igen.

En annan liten krabat som var där var denna lilla aligatorn som, jag tror, hade varit ett husdjur typ. Den var alltså rätt van vid människor och därför kunde vi hålla henne. Om man går på Instagram så har de flesta små alligatorer som folk håller igentejpande käftar vilket inte ser så najs ut.

En timma tog turen och det räckte. Sedan drog vi till Flenigans och käkade revben och därefter till Miami beach och kikade. Kvällen aveundades med shak shak.

Lots of love // M

Likes

Comments

I fredags ställde vi klockan tidigt eftersom vi planerat en tur till Key west. En väg tog lite mer än 3h. Det var en lite väl lång väg att köra för en dag men vi ville ju ändå pass på att se det.

Vi var på tre olika stränder, och på den andra stranden blev vi tipsade om denna som är på bilden. Bahia Honda som skulle vara en av de finaste i hela landet.

Och visst var den fin! Vi borde ha åkt dit direkt och varit där hela dagen men istället blev det bara ett kvällsdopp där.

Lots of love // M

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"