Header

Sallad med halloumi, honung och lite chevre fick det bli till lunch idag.

Borta bra men hemma bäst. Inte riktigt då jag knappt har varit hemma men ändå... Det känns skönt att komma hem, och speciellt eftersom jag längtat efter sallad, fisk och annan nyttig mat. Även om vi ätit rätt bra mat så är jag så trött på köttfärs just nu då det var det ända vi åt... Nej men två veckor med dålig mat sätter sina spår! Min hy mår inte bra just nu och jag känner mig allmänt ofräsch. Hur som helst så ska jag strax ska jag dra mig mot jobbet och jag har ju inte jobbat på typ två veckor. Blev chockad när jag insåg det, tiden går väldigt snabbt.

Lots of love // M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag sitter i skrivande stund i bilen och är påväg hem. Fruktansvärt dryg väg tycker jag, låång och tråkig. Det är tur att jag har Spotify, funderar på vad en gjorde innan det? Hur som helst så ska det bli skönt att komma hem!

Lots of love // M

Likes

Comments

Det är så himla svårt att få bild på utsikten här men jag tycker det är så vackert!

Lunch i toppstugan!

Några snaps ifrån dagen! Idag har det varit riktigt fint väder med strålande sol och blå fin himmel, finaste dagen hittills faktiskt. Backarna däremot har varit väldigt isiga med massa lössnö så det har inte varit någon superdag på den fronten. Jag tycker nog det är sämsta skiddagen hittills men så är det ju ibland! Mina fötter och ben orkar inte mer skidåkning nu, speciellt inte på is eller i puder...

Nu blir det kaffe i stugan och så får jag helt enkelt se om jag åker mer idag eller hur det blir! I morgon är ju sista dagen och på söndag åker vi hem.

Lots of love // M

Likes

Comments

Såg nyss att Nouw har en 30 dagar utmaning, ( #nouw30daychallenge ) som innebär att en ska uppdatera bloggen varje dag i 30 dagar! Tänkte att jag skulle hänga på faktiskt, i och med att jag ändå sagt till mig själv att jag vill vara mer kreativ och blogga mer! Superrolig utmaning tycker jag. Läs mer Här

Mina mål med denna utmaningen är helt enkelt att varje dag uppdatera bloggen med inlägg av kvalitet!

Just nu ligger jag i soffan i stugan. Jag har precis druckit upp mitt kaffe och tänkte att jag ska vila en stund. Jag är så himla trött och tänkte därför ta det lugnt idag och hoppas på att jag är 100% laddad inför de två sista dagarna! Det tar verkligen på krafterna att vara här uppe.

Lots of love // M

Likes

Comments

Jag sitter just nu i soffan och har börjat återhämta mig efter en dag i backen. Är helt slut och det beror nog också på att jag ätit dåligt. Under eftermiddagen bytte jag från skidor till bräda och det kan jag ju inte åka så mina krafter tog helt slut. Snart ska jag hoppa in i bastun!

Alltså, solnedgången igår! Helt sinnessjukt vackert!

Lots of love // M

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"