Header

Jag tänkte att jag skulle försöka blir lite bättre på att skriva här. Dock känns det som att a) jag har inte så mycket tid till att göra bra inlägg och b) jag har inte så värst mycket tid till att göra saker överhuvudtaget just nu. Det blir liksom inte så roligt då och därför känner jag att det inte är någon större ide att skriva typ. Iallafall, det senaste så har jag typ:

Rastat hundar

Blivit kär i hallomi, cevre, pinjenötter, honung och sallad.

Käkat brunch

Försökt ta vara på de få fina dagarna som varit.

Och försökt plugga, jobba och allt sånt där och det är väl det som tagit upp det mesta av min tid!

Lots of love // M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det var inte igår nej. Jag har haft en del att stå i känns det som. Det har varit prov, jobb, skola, ett socialt liv, sova och ja... ganska mycket det senaste. I fredags gick jag och lade mig halv tio och i lördags halv nio som den pensionär jag är. Kände att jag behövde ha sovmorgon idag så det blev ingen mattelektion för min del. Här om dagen köpte jag mig lite doftljus för jag kände att jag behövde muntras upp lite, så det blev bland annat pomegranate & blood orange från Voluspa. Passar fint med min fyra år gamla orkide som jag fick när jag slutade nian. Helt sjukt att jag inte mördat den än. 

Lots of love // M

Likes

Comments

I tisdags var det ju kanelbullens dag och yes tänkte jag! Nu ska jag baka bullar. Men typ allt gick fel; mjölet tog slut, det jäste dåligt, de hamnade fel i ugnen för länge och de blev riktigt platta och fula. Mindre lyckat med andra ord.

Annars rullar väl livet på. Jag jobbar, räknar matte och försöker vara social. Har mitt första matteprov om några veckor och jag känner mest "prestationsångest"... Känner inte att jag har så mycket tid till att blogga bara men det dyker upp ett inlägg här och där!

Lots of love // M

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"