Header

Skulle jobbat tre dagar denna veckan men då jag vaknade i tisdags klockan sju efter en natt med dålig sömn på grund av min hals så blev det till att sjukanmäla sig och sedan få tag på en tid på vårdcentralen. De ville först inte ge mig någon eftersom jag inte hade feber för jag hade en kroppstemperatur på 37 (men jag brukar ligga på 35, jag trodde verkligen att jag hade feber liksom) men så fick jag en tid iallafall. Det var iallafall tur att jag inte gick till jobbet för fick inte behålla någon mat alls....... Sedan visade det sig att jag hade streptokocker och att jag skulle bli smittfri efter 48h på penicillin. Och direkt när jag kom innanför dörren efter att ha varit på vårdcentralen så åket det jag hade i magen upp... Sjukt. Det går åt rätt håll iallafall, tack gode gud. 

Lots of love // M

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså jag smäller aav! Jennie har skaffat kanin igen och han, Sune som han heter, är verkligen så himla söt!
Fick äntligen träffa honom här om dagen! ​
Är så himla töntig men mitt hjärta slår dubbelslag av hundvalpar och kaninbebisar.
Det är typ det finaste som finns.

Lots of love // M

Likes

Comments

​Igår köpte jag mig äntligen något nytt till mina ögonbryn! 
Det blev en powder duo från Anastasia Beverly Hills i färgen Medium Brown och
 jag ​tycker faktiskt jag prickade helt rätt med färgen. 
Mycket bättre än med någon av de andra produkterna jag haft förut iallafall.

Lots of love // M

Likes

Comments

Älskade lediga helg! Vaknade alldeles för tidigt tyvärr. Blev en tur till torp och kom hem lite fattigare än vad som var tänkt. Sedan fixade jag mig och mötte upp Jennie. Vi tog en sväng till våran gamla bokskog! Vi tog även lite bilder och tror nog vi fick ett par fina båda två!

Lots of love // M

Likes

Comments

Har haft med mig kameran till stallet och jag måste säga att jag nog aldrig fått så mycket energi av en sån här kväll förut. När jag kom hem kände jag mig verkligen full med energi! Inte så konstigt när solen värmde sådär underbart som den sällan gör och färgade hela skogen i guld. Tog en sväng i skogen som sagt och det var så underbart. Bara jag och Vigdis.

Jag har suttit en stund och redigerat med lightroom - ett program jag haft tidigare men aldrig gett ärlig chans. Just nu älskar jag det och tänker att den dagen jag skaffar ny dator så ska jag lära mig det på riktigt.

Så så så fin eftermiddag.

Lots of love // M

Likes

Comments

Alltså denna helgen har gått så sjukt snabbt? En jobbhelg går riktigt fort ändå. Däremot så missar man helgkänslan helt och hållet vilket är lite konstigt. Nästa helg är jag ledig däremot och det ser jag fram emot! Idag har jag jobbat och efter det träffade jag Ida och Bella en stund. Vi käkade middag på snäckan och pratade ikapp lite på balkongen i sensommarsolen. Mysig dag helt enkelt! 

Lots of love // M

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"