Header

hahahahahha alltså mitt hår?! Det har verkligen ett helt eget, galet liv, det ser inte ens ut som jag försökt platta det haha

Igår var jag på bröllop! Jag har bara varit på det en gång tidigare och då var jag jätte liten så kommer inte ihåg super mycket därifrån. Men igår var det alltså dags igen och denna gången för min kusin. Det var fint uppstyrt , god mat och fri bar! Mår sådär idag men hade en rolig kväll och är glad över att jag tog en hel del bilder. Nu ska jag snart till jobbet så ska börja förbereda mig lite. 

Lots of love // M

Likes

Comments

Idag hade jag en dålig dag. Eller, egentligen var det ingen dålig dag men fick ett tråkigt meddelande på telefonen i morse som gjorde att min sinnesstämning gick från glad och avslappnad till förbannad. Jag hade matte i skolan och efter den satte jag mig en sväng på espresso house med en gigantisk cappuccino för att det skulle kännas lite bättre och så passade jag på att göra lite skolarbete. Sedan när jag kom hem hade jag en postavi i brevlådan och då blev jag faktiskt glad igen! Åtminstonne för stunden...

Jag köpte två sminkborstar: outer v brush och pointed crease brush. Ögonskuggorna köpte jag i färgerna Chickadee, Creme Brulee, Beaches and Cream, Frappe, Peach Smoothie och Mirage. Många nudes hehe.

Lots of love // M

Likes

Comments

Äh vad jag älskar stressfria mornar! Och denna veckan har hittills endast bestått av det, igår gjorde jag exempelvis färskpressad juice av ananas och apelsin till frukost, och det fick det bli idag igen. Hemmagjord müsli, banan och fil till det och en stor kopp kaffe + en hel del tid och det är precis vad jag behöver för att starta dagen på ett bra sätt!

Lots of love // M

Likes

Comments

Jag kan ju verkligen inte förstå att jag skriver den meningen igen men idag började jag skolan igen. Jag kommer läsa en termin på komvux för att läsa upp min matte men även läsa lite andra kurser och förhoppningsvis finna inspiration till att söka utbildning nästa höst på högskolan. Det är lite delat känslor kring det men jag hoppas verkligen att detta blir bra!

Lots of love // M

Likes

Comments

Igår kväll vid sju åkte jag till Jennie och mötte upp henne, Moa och Ida. Vi åt räkor och pratade om allt mellan himmel och jord. Det är sjukt att tiden går så snabbt ibland utan att man märker av det, fem timmar kändes som två. Jag skjutsade hem Ida efteråt och sedan åkte jag hem. Var så himla trött igår vilket är lite konstigt i och med att det ända jag hade gjort igår var att sova, gå på ansiktsbehandling och köpt räkor haha. 

Lots of love // M

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"