Header

Kan inte förstå att livets bästa månad är slut i morgon. Vi går ju även officiellt in på sommaren vilket är galet. Var tog all tid vägen? Vad hände med våren? Vad har hänt med dessa månader innan juni? Detta var min livs kortaste vår vilket är lite synd ändå eftersom det är min favoritårstid. Sommaren var en annan grej när man var yngre och faktiskt var ledig. Jag känner mest att den lika gärna kan vara över nu eftersom jag ändå ska jobba hela tiden medans alla andra ska ha semester.

De senaste dagarna har jag mest jobbat och varit trött. I lördags tog jag mig ut en sväng med Melissa. Vi hamnade i Trollhättan där vi fick åka gammal bil! Var hemma tidigt och så var det ju upp och hoppa i söndags för jag skulle jobba kvällen. Min vardag känns grymt trist just nu, speciellt efter New York. Jag hoppas att det känns roligare om några dagar och att det bara är jetlag som gör mig trött och sur... Jag hoppas även på att bli av med min skrivkramp så jag kan få ur mig lite känslor som distraherar mig.

Lots of love // M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har helt glömt av att skriva! Internet fungerade lite halvdåligt i NYC och tyvärr är jag hemma igen. Kom till och med hem i onsdags. Jag tänkte att jag skulle dokumentera resan lite men behöver ha anteckningar först för jag kommer knappt ihåg när vi gjorde vad haha. Jag har tagit ungefär 600 bilder så jag har lite att visa men som sagt så kommer det allt efter som!

Lots of love // M

Likes

Comments

22/5

Den lugnaste dagen utav alla var denna söndagen. Mormors kusin skulle komma ifrån Maine för att träffa oss medan vi befann oss på samma kontinent så vi höll oss ganska nära hotellet. Gick och åt frukost, tog en kaffe, kikade i sådana affärer. Gunnel kom vid lunchtid och när hon hade checkat in på vårat hotell så gick vi ut för Lunch. Det fanns ett TGIF i närheten av Time Square som sade sig vara det största i världen så vi tänkte att vi kunde gå dit. Sedan blev det inte så mycket mer spännande den dagen faktiskt.

24/5

Påvägen ut tar vi en kaffe på starbucks, och sedan tog vi bussen till naturhistorska museet. Tittade på dinosaurier utställningen och kikade runt på allt annat. Jag tyckte dock inte att vi hittade så mycket intressant. Sedan tog vi oss till Columbus Circle där vi skulle möte upp Ingrid och äta lunch. Columbus Circle var väldigt fin och där vi åt hade man lite utsikt över både Central Park och allt annat utanför. Ingrid skulle sedan iväg på ett ärende och jag följde med henne så fick Mormor och Gunnel strosa omkring i sin egen takt ett tag. Det tog faktiskt en stund och när vi var klara var det dags för lunch. Vi gick inte långt alls denna kvällen för att hitta något utan tog en restaurang som låg på samma gata som vi bodde på. Mean Fiddeler hette den. Jag kommer dessvärre inte ihåg vad jag åt men minns att det var gott iallafall haha. Det blev även en cosmopolitan var för oss så vi hade en trevlig kväll. Sedan var Ingrid tvungen att åka och vi andra gick tillbaka till hotellet och packade ihop våra grejer.

24/5

Efter en gemensam frukost p åstammisstället begav sig Gunnel till The Met och vi stannade kvar kring Time Square. Vi packade ihop alla våra saker ordentligt och checkade ut. Sedan blev det en fika på Donkin Dounut och så strosar vi omkring tills det var dags att ta taxin till flygplatsen. Det var tråkigt att behöva åka så snabbt och jag tycker det känns så konstigt att jag varit där jag varit. Också väldigt tråkigt att somliga bilder har försvunnit men å andra sidan så borde NYC stå kvar tills jag åker dit igen. För jag ska dit igen.

Lots of love // M

Likes

Comments

Efter den vanliga frukosten ifrån det vanliga frukoststället intill hotellet så tog vi tunnelbanan ner till 34th street. Jag var shoppingsugen och kände att jag behövde besöka Victorias secret. Det slutade med en nota på 199$ och jag kom hem med lite smått och gott så som trosor, bhar, sportbhar bland annat. Vi hade sedan lite bråttom tillbaka till hotellet för vi skulle möta upp med en släkting där och vi hade ju inget internet så var tvungen att befinna oss någonstans där det fanns. När hon hämtade upp oss så åkte vi vidare till Brooklyn och eftersom Ingrid bott i Park slope så var det dit vi åkte. Jag önskade verkligen att vi spenderade mera tid i Brooklyn för det var supermysigt där, men det får jag göra nästa gång jag åker dit. Jag skulle även vilja se mer utav Noho och Soho. Det är mycket stad och lite tid. Senare på eftermiddagen tog vi tunnelbanan hem igen och vi hamnade på den när alla skulle hem ifrån jobbet hahahaha aldrig varit med om något liknande. Det var lika tät densitet på tåget som på publikhavet längst fram när Calvin Harris spelade på bråvalla i fjol.

På kvällen blev det sedan ett besök på Apple Bees för att äta deras revben. Mormor hade önskemål om det för de skulle vara väldigt goda sa hon och det stämde bra. Efter det blev det besök på Sephora eftersom det är en butik som man inte bara kan gå förbi. Fick beröm av expediten för min highlighter och köpte Candlelight glow av Too faced istället för Champagne pop av Becca efter att ha blivit rekommenderad den.

Lots of love // M

Likes

Comments

The big day! Vi vaknade väl vid åtta ungefär och tog oss frukost och gjorde oss i ordning. Sedan tog vi tunnelbanan mot downtown, hoppade av vid åttonde gatan och gick resten. Tog en jäkla bra stund! Det som är bra med att gå är att man lätt kan springa in i lite butiker här och var. Vi stötte på Urban outfitters och där inne hittade jag så mycket fina grejer men fick endast med mig en parfym ut. Vi fortsatte att gå neråt för vi tänkte ta en tur kring frihetsgudinnan på båt. Det fanns två olika turer att välja på; en där man gick i land på frihetsgudinnan och en som man åkte förbi den. Kön till första alternativet var tre timmar. Jag kände väl att aldrig i livet att jag slösar tre timmar av mitt liv i en sådan kö när jag istället kan se mer av staden. Så mycket att se, så lite tid... Jag vägrar stå i kö så länge och mormor var inte heller så sugen på det och speciellt när det var så varmt som det var den dagen... Så det blev alternativ nummer två. Det var mysigt att åka runt där men man hörde tyvärr inte vad som sades i högtalarna för folk pratade och ropade och höll på.. Sedan satt de inte på sina platser heller utan de skulle stå längst fram i båten (ungefär där vi satt) och ta en massa bilder. Vi såg ju inte riktigt så mycket som vi skulle ha sett om folk bara kunde bete sig. Båtturen tog en timma iallafall och sedan gick vi till pier 6 till heliporten och så tog vi oss en liten helikopter tur också, vilket var så mycket bättre än båten! Vi var 6 pers i en helikopter och piloten berättade också en del grejer på denna lilla turen. Det var riktigt häftigt!

Vi var hungriga också och då stötte vi på Shake Shak, vilket vi hade tänkt att testa på samma dag. Så det var faktiskt menat... och det är den godaste burgaren jag har ätit! Älskade även the fries.

Sedan tog vi tunnelbanan hem till time square och så bytte vi om och gick till merlottes. Där tog vi hissen till 48 våningen eftersom att det är där som restaurangen the view ligger. Den roterar sakta i 360 grader så man får se hela staden samtidigt som man äter eller tar en drink.

Här satt vi medan solen gick ner och ja..... ni kan ju tänka er vilken magisk view det var. En riktigt fin födelsedag med andra ord!​ Det var magiskt och jag är så tacksam över att jag fick uppleva detta.

Lots of love // M

Likes

Comments

Efter frukost på hotellrummet började vi att promenera till Central Park. Vi var väldigt tidiga och stannade till vid Columbus Circle och då hade affärerna knappt öppnat... Det var superfint där iallafall! Sedan stack vi förbi Starbucks och köpte fika som vi tog med oss till parken. Vi gick runt där och det var så himla fint! Vi gick runt på strawberry field och hamnade tillslut vid the boat house där vi tog en sallad till lunch. Det var en ganska lång dag eftersom vi gick så himla mycket. Efter central park så gick vi hemåt, åt middag på apple bees och kikade i affärer. 

Lots of love // M

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"