Header

​Vadå stirrig blick och vitt ansikte? Tur hästen är söt!

Idag har jag varit i stallet! Var tvungen att ta några fula bilder, men det var verkligen så underbart. Jag älskar att mysa med henne och att vara ute i skogen. Sist jag var det så var det snö överallt och allt var dött. Och kallt. Nu fanns det vitsippor överallt, knoppar på träden och fåglarna kvittrade. Jag älskar våren och ser verkligen fram emot härliga uteritter i kvällsolen till sommaren!

Jag minns när jag var liten och det bästa som någonsin kunde hända var att jag befann mig i ett stall på en fredag. Det fanns inget som var bättre än det. På den tiden hängde jag i stall där det fanns folk så hade ju så himla roligt! Det är lite tråkigt att inte ha ett gäng man kan hänga med i stallet och rida med, jag saknar det.

Lots of love // M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Jag vill så gärna ha en ny garderob. Både själva garderoben och innehållet. Dock är det ganska orimligt att det skulle gå att fixa just nu för planlösningen på mitt rum är knepigt och vi hade nog behövt möblera om helt och hållet för att komma på en bra lösning för det...

Jag insåg nyss att jag verkligen måste rensa ur min garderob. Rensa rejält. Inte bara för att jag har kläder som jag inte använder, utan för jag har så mycket kläder som inte passar längre. Häromdagen tog jag på mig ett par jeans som satt som en säck potatis och som jag fick ha skärp i, och det är inte så konstigt att de inte passar längre för jag hade dem när jag vägde femton kilo mer. Nästan alla mina kläder hade jag då! Den främsta anledningen till att jag sällan köper kläder är för att min garderob är full så det är ju bara att börja rensa...

Lots of love // M

Likes

Comments

Jag är hemma igen! Kom hem igår och det första jag gjorde var att åka till Majsan. Sedan packade jag upp alla mina grejer och öppnade de tre glossyboxarna som väntat på mig här hemma. Underbart att komma hem till vitsippor och lite värme. Det var faktiskt varmare här nere. Sedan känns det fantastiskt att ha tillgång till hela min garderob och att var sak har sin plats. Hatar exempelvis att ha mitt smink i en necessär för allt blir bara smutsigt, men nu är allt tillbaka där det ska vara och det känns gryymt.

Nu är det tillbaka till gamla vanor! Det blir nyttig mat, träning och promenader! Är väldigt taggad på att kicka igång med en mer hälsosam livsstil, speciellt efter att jag varit ohälsosam men väldigt god mat de senaste veckorna. Dock har jag inte gått upp i vikt, utan ner, (hur det nu är möjligt) men känner mig ändå väldigt ofräsch. Så idag ska jag handla lite nyttig mat och även frukt och grönsaker så jag kan börja pressa lite juicer! Är väldigt sugen på en juicedetox men gör troligtvis det efter valborg isåfall.

Idag ska jag fixa pass så att jag och mormor kan boka resan vi planerat i några månader. Ska även träffa mormor och mina småkusiner och sedan ska jag kanske träna och så ska jag träffa Maja och Melissa!

Lots of love // M

Likes

Comments

Det är helt sjukt hur tiden går. Det känns som det var nyss jag skrev men det var det ju uppenbarligen inte eftersom det gått mer än två veckor. Å andra siden känns det som en evighet sedan jag träffade mormor, men å andra sidan så åker jag hem nästa vecka och det kändes väldigt avlägset när hon var här. Jag trivs bra här, absolut, men det ska ju också bli skönt att komma hem. Är ruskigt taggad på att slänga pommes och hamburgare i väggen och byta ut det mot kvarg och ett dagligt besök på gymmet.

Sen sist har det inte hänt så jätte mycket utöver det vanliga. Det rullar på. Jag har jobbat, ätit, varit ute på krogen och chillat. Förra veckan hade vi p-fest vilket var hur mysig som helt! Vi åt tre förrätter och sedan åt vi "täljsten". Efter det blev det utgång för de flesta, bland annat för mig. Har även varit ute och käkat en del och vill verkligen inte veta hur mycket jag gått upp dessa veckor... Eller hur mycket pengar jag gjort av med, jag som ändå fick en bra lön sist...

I söndags var vi i Vemdalen på personalresa! Klockan halv elva rullade bussen från fjället och då började vi dricka. Sedan blev det utomhusafterski i toppstugan och sedan åkte vi pistmaskinsläp ner. Efter det tog vi det lite lugnt, spelade pyramiden och sådant innan middagen och efter den blev det nattklubb men vid det laget mådde jag ganska dåligt så tog det lugnt på en "pre-efterfest". Jag har varit lite krasslig de senaste dagarna och har fortfarande ont i halsen, men om det är på grund av att jag hostat som en sjuk kossa eller om det är själva halsen som jag är dålig i, det har jag ingen aning om. Jag hoppas det försvinner för på söndag vill jag vara helt återställd! Då är det utomhurhouse och på måndag är det städdag. På tisdag rullar jag hemåt! Och det ska bli väldigt skönt att få komma hem igen även om jag inte varit borta så länge!

Lots of love // M

Likes

Comments

Min nya fina // Världens godaste burgare jag åt igår // at my new place

Andra april idag! Helt galet. Eftersom det är dåligt med vår här så märks det inte av. Idag snöar det liksom... Tänk att jag egentligen skulle vara hemma nu i och med att jag hade räknat med att vara hemma efter vecka tolv, men om fyra veckor är jag hemma igen.

Sen sist så har jag flyttat och shoppat en skinnjacka från Jofama. Kom över den i Malung och kunde inte låta bli den! Sen jag lånade Majas röda skinnjacka för ungefär ett år sedan har jag verkligen fått upp ögonen för just röd skinnjacka. Innan trodde jag aldrig att det skulle passa mig men det är ju tur att man har fel ibland hehe. Väntar på att det ska bli rätt väder bara. 

I morgon kommer mormor förbi en liten sväng och det ska bli så skönt att krama om henne! Ska bli skönt att få lite mer kläder också samt skor. Hade ju inte packat så mycket och det mesta var jäkligt tråkiga grejer...

Lots of love // M

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"