Header

Igår hade jag en helt awesome dag! Det ända som inte var bra var att jag var sååå jävla trött, det blir ju helt fel när man jobbat natt vilket jag gjorde fredag till lördag. Och jag som hade tänkt vara ledig hela helgen..... När jag hade sovit lite så åkte jag till stan där jag käkade lunch med pappa och Jesper. Sedan gick jag förbi kicks och shoppade "lite" grejer och sedan hem för att packa klart. Sedan dags för släktkalas och mera god mat, sedan hem och packa lite till och sedan somnade jag.

Idag ställde jag klockan, åt frukost, duschade och så packade jag bilen och så började jag rulla mot Sälen. Trodde vägen skulle kännas dubbel så lång idag eftersom jag åkte själv, men det gick bra. Har packat upp och fixat lite, kikat runt lite och så vidare. Är fortfarande ganska trött så behöver verkligen vila men får väl se hur det blir med det. Det kan man ju skjuta på om det behövs.

Lots of love // M

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag fick jag lite sovmorgon men vaknade ändå klockan nio... Var väldigt skönt att inte behöva gå upp iallafall men hade önskat att jag sovit ett par timmar till eftersom jag ska jobba inatt. Det blir så långt annars. Iallafall så har jag ätit sushi idag med min mormor och moster + småkusiner. Det är våran grej och vi gör det någon fredag då och då! 

Jag kan verkligen inte förstå hur folk inte gillar sushi? Det slår ju all annan mat med hästlängder och det finns ingenting som ens går att jämföra med det.

Lots of love // M

Likes

Comments

Jag har haft så mycket att göra det senaste! Jag har jobbat, tränat och jobbat igen. Det har gått att få ihop det men igår kände jag att jag bara behövde vila. Sedan fick jag hoppa in och jobba natt istället för kväll och då fick jag ju hela dagen på mig helt plötsligt vilket jag inte var inställd på från början.

Nu har jag sovit och ätit frukost. Jag ska snart göra mig i ordning och sedan ska jag till Överby med Maja! Jag måste faktiskt shoppa lite kläder. Sedan får vi se vad som händer men jag har lite grejer att ta tag i. 

Lots of love // M

Likes

Comments

Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himla länge. Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter tartelette Amazonian clay matte palette och kommer ifrån tarte. Den innehåller tolv stycken matta skuggor. 

Jag kan förstå att många inte alls tycker den är någonting att ha. Tolv matta skuggor? Men det är så himla användbara, och jag älskar förpackningen! Som sagt; materiell lycka!

Lots of love // M

Likes

Comments

Fredag betyder helg, men inte för mig.Jag kommer inte vara ledig. Ska jag vara ärlig är jag väldigt otaggad på att jobba hela helgen men som tur är jobbar jag med Maja i morgon så jag tror inte helgen kommer bli så lång iallafall. Though det finns andra saker jag hellre hade gjort. It is what it is! 

Lots of love // M

Likes

Comments

De senaste dagarna har varit så konstiga. Gråa, stillastående på något sätt. Det känns som tiden inte går framåt. Det har varit tråkigt och jag behöver motivation. Motivation till kosten bland annat. Jag längtar så himla mycket efter att solen ska börja värma igen och jag skulle så himla gärna vilja åka iväg nu, helst igår.

Jag känner att jag måste komma iväg härifrån snart. 
Se något annat, andas annan lift liksom.

Lots of love // M

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"