Header

Det ekar ju verkligen tomt här vilket jag tycker är tråkigt. Jag har lite problem med min telefon så kan inte ta några bilder vilket är så himla trist och jag vet inte hur jag ska göra. Jag ska försöka lösa det på något sätt. Det måste jag ju. I fredags kom min lillebror hem från sin klassresa i polen och eftersom han fyllt år under tiden han varit borta så blev det middag med familjen plus mormor och morfar. Sedan drog jag på en liten förfest där Jennie och Linnea var och sedan drog vi till krogen. Men det var ju som vanligt: Jennie försvann hemåt och Linnea någon annanstans. Det var en rolig kväll ändå för man hittar ju alltid någon att hänga med!
 
I lördags var det kvällsjobb, igår var jag inbokad på morgonen men fick även stanna kvar på kvällspasset så det blev alltså dubbelt. Jag var inbokad i morse och så är jag inbokad imorgon också såå just ni känns det som att jag bara jobbar hehe. #livetsomtim. Jag tror dessutom att jag börjar bli förkyld, vilket är det sista jag behöver.
Lots of love // M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

 
Jojo Moyes är en väldigt omtyckt författare och när jag såg denna i en bokhylla på jobbet var jag tvungen att låna med mig den hem.Kort och gott handlar den om familjen Thomas som består utav Jess som är mamma till Tanzie och Nicky som inte är hennes biologiska son, men hon behandlar honom som om han var det. Marty, pappan, bor någon annanstans och bidrar inte så mycket vilket gör att Jess får kämpa med dubbla jobb för att få ekonomin att gå ihop. Tanzie älskar matte och en skola som heter St. Anne (något i den stilen iallafall) vill att hon börjar där. Problemet är att Jess inte har tillräcligt med pengar för det, trots att de blivit erbjudna ett stependium som täcker 90% av terminsavgiften. Jess för nys om en Matte olympiad av en lärare på St. Annes och tänker att Tanzie då får en chans till sin drömskola. Det är också då Ed dyker upp. Vill ni se vad som står på bokens baksida så finns det här.
 
Jag tyckte denna boken var bra och jag vill läsa något mer av Jojo. Jag gillar att den utspelar sig under en ganska kort men intensiv period och jag gillar hur den är skriven. För egentligen så händer det inte så superduper mycket grejer men man hamnar i en trivsam liten bubbla när man läser. Ett lästips med andra ord!
Lots of love // M

Likes

Comments

I förrgår lade jag upp en ny design som jag har fixat med ett tag och jag kände att bloggen behövde något nytt men enkelt. Den förra har jag givetvis sparat på min google drive om jag vill byta tillbaka. Igår gav jag min kamera till Jennie när vi träffades och så fick hon klicka ett par bilder för mig. Jag har knappt varit med på en enda bild sen studenten och de bilderna passar ju inte in till vad som helst. Vi fick ett par fina och vi ska nog ses någon dag och ha en ordentlig fotografering haha.
Lots of love // M

Likes

Comments

Fount them first är en tjänst av Spotify som räknar ut vilka artister du lyssnade på innan alla andra. Jag loggade in på min spotify som jag dock nästan aldrig använeder längre eftersom mamma har premium på sitt och det har inte jag. Men iallafall. Tyckte det kunde vara kul att kolla för *molly får inte välja musik pga spelar så konstiga låtar och har konstig musiksmak* när man vistas ute bland folk.
 
Odesza. Spelas dock inte överallt ännu men ja, vänta bara.
Deorros. Inget konstigt där.
Are you with me går ju varm på radion nu.
Men ser ni det där? Oktober 2014. 2%.
Japp, ni ska ta musiktips av mig helt enkelt.
Elliphant. Fast lyssnar inte såå mycket på henne men jaja.
Ja, återigen: mollsan tillhör de 2% som var först.
Och Kygo vet väl alla vem det är nu?
Zhu. Första 9%.
Inte mycket att säga här.
First 1%. Japp. Dock tog jag denna från mammas konto för
det har jag också använt mycket. Så det fick vara med det också.
 
Vill du också ta en titt hur det ser ut hos dig så klicka här.
Lots of love // M

Likes

Comments

Så idag har jag sovit eftersom jag fick jobba natt igår samt varit i stallet och ridit. Jag red in i skogen och det blev en riktigt mysig runda!
Försöker fortfarande hitta ridvägar men nu är jag uppe i två stycken och det är ju ändå något.
 
Femhundra meter ifrån stallet började det regna och inte så lite heller. Vi såg ut som dränkta katter när vi väl kom hem.
Nu blir det strax mera jobb!
Lots of love // M

Likes

Comments

Sen sist jag skrev har jag jobbat natt igen, ridit och varit i stallet, haft picknick vid havet och varit på krogen för att lyssna på, och se Broiler!
Det var en lyckad utgång faktiskt, jag hade kul! Nu ska jag återgå till youtube och min bok. Inte samtidigt dock.
Lots of love // M

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"