Header

De senaste två nätterna har jag jobbat natt vilket var lite annorlunda. Det käns som en baksmälla utan smäll; trött och sliten. Just nu spelar det nästan ingen roll vad klockan är eller vilken dag det är. Det har blivit så när det inte finns några vardagsrutiner och det är konstigt men det gör mig ingenting, snarare tvärt om. Det är svårt att planera sitt liv men det känns ändå väldigt avslappnat. 
Idag har jag sovit ca fyra timmar och varit i stallet. Jag tänkte undvika att vända på dygnet. Det är lite onödigt att vända det helt upp och ned. 
Lots of love // M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Igår var jag på kräftskiva hos Melinda. Fast jag glömde ta bilder... Nu har jag precis kikat på första avsnittet av Narcos som är Netflix nya serie. Det var väldigt längesedan jag började kolla på en ny serie nu och den verkade bra. Jag vet inte ens vilka serier jag sett längre eller vart jag är. Tex sons of anarchy, där har jag tappat bort mig helt vilket är väldigt synd. Ska fortsätta ta det lugnt idag. Ska till stallet i eftermiddag och klockan tio ikväll börjar jag jobba. Min första natt, så vi får se hur det blir! 
Lots of love // M

Likes

Comments

Från campingen
Räkfrossa
Teo som fiskar krabbor med håv.
 
För en eller två veckorsen åkte jag och pappa ut till Kungshamn med mormor och morfar. Min moster och hennes familj har husvagn och spenderade de sista semesterdagarna där, så vi åkte dit och åt räkor (och jag åt lax (?)). 
Lots of love // M

Likes

Comments

 Jag har varit på stranden både igår och idag! Inprincip första gången denna sommaren. Nu ser jag ut som en kokt kräfta. Man har ju bra pigment :)) Jag hänger ju sällan på stranden utan brukar ju mest åka dit för att bada och sedan dra hem... Fast nu har det inte ens blivit så i år. Jag och mina vänner har haft det som kvällsritual i flera år så det är verkligen synd att det glömts bort.  Och idag har jag även ridit! Det var så kul! Stötte på hennes ryttare/ägare i Helsingborg. Ja, tydligen var det där allt hände! Jag kände henne sedan innan och att få komma ut ibland är helt perfekt för mig. Innan jag åkte dit blev jag liksom sådär förväntansfull som man var när man var liten hehe. Ja, men det är verkligen pricken över i:et. Förövrigt förstår jag inte varför bilderna blev helt suddiga och hemska?!
 
Livet är rätt härligt i denna sensommaren.
Lots of love // M

Likes

Comments

Igår kom jag hem ifrån Helsingborg. Föra veckan kändes så himla lång, på ett positivt sätt. Jag har jobbat, varit ledig och varit iväg. Vi åkte ner i fredags och efter lite komplikationer så kom vi iväg men det blev senare än vad som var tänkt. Det blev fest i stugan hela kvällen och det var härlig stämning och allt sånt.
 
 
På lördagen blev det en tur till Danmark och Helsingör. Det var faktiskt väldigt fint där men det vi var där för var mat och dricka. Vi gick alltså och åt och sedan gick vi och handlade och efter det åkte vi hem igen till stugan och sedan drog vi ut. På söndagen hände det inte så mycket, utan då var vi på utställning och när den var slut så åkte vi hem. 
Lots of love // M

Likes

Comments

Jag kikar igenom bilder från förra sommaren, bilder jag tog när kameran var ny. Dessa tycker jag är fina. Det som svider är att numera så blir jag aldrig nöjd och det gör mig så himla frustrerad...
Lots of love // M

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"