Header

Nu har det skett.
Det var oundvikligt och någonting jag visste skulle ske förr eller senare.
Den har rasat.
 
Det är inte min bil jag pratar om,
den som är tjugo bast i år, som besiktades idag
och som inte gick igenom,
utan om "min" dator. 
Skoladator alltså.
Hårddiskkrasch.
 
Först tänkte jag att det inte gjorde så mycket eftersom jag inte hade så mycket bilder på den. 
Men jo, kom jag på sedan, det hade jag visst.
Så det var ju surt.
Lots of love // M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så, min helg var relativt lugn. Jag var till stor del en zombie och jag fick kriga för att hålla mig vaken. Fredags har jag redan skrivit om, men min lördag spenderade jag också med m och m. Först åkte jag till maja i lane. Alltså jag kan inte förstå att de har flyttat. Det är så sjukt! Det blev en roadtrip runt i stan för att utföra ett antal ärenden och sedan tillbaka till lane där maja skulle fixa sig. Sedan åkte vi hem till mig och så hämtade melissa oss och vi åkte till överby och kollade in bilträffen där. Det var en rätt så händelserik kväll ändå! Och jag har aldrig varit så trött som jag var när jag väl kom hem, plus att klockan ställde om sig mitt upp i allt. Trodde inte jag var hemma så sent, men helt plötslugt var klockan tre...
Idag har jag varit i skolan och jag har pluggat lite. Ska sätta mig och plugga lite till men är helt slut i huvudet så måste ha lite paus först. Det är helt sjukt. Jag blir så himla trött i skallen av skolan och skolarbete. Jag är så trött på skolan att jag inte ens räknar ner dagarna till studenten. Då är man ruskigt otaggad.
 
Är så otaggad på nationella prov och sådant som kommer nu. Det enda som tröstar en i dessa tider är att det är det sista en gör nästan. Är förbannat trött på promemorias som aldrig blir bra, för att jag tydligen inte kan skriva en text utan att blanda in mina egna ord eller åsikter. Jag tycker inte att det är så konstigt för när det gäller att skriva så utgår jag ju såklart alltid efter vad jag själv tycker. tänker eller upplever; Speciellt när jag skriver på en blogg.
 
Nä fy blir bara på dåligt humör...
Lots of love // M

Likes

Comments

 
Hur jävla fint är inte detta?
Jag vill ha blå himmel, skyskrapor, sol, vita stränder, palmer och turkost hav.
Jag vill ha det som inte finns här.
***
Det senaste året så har jag blivit en sån jävla klyscha.
Som alla andra studenter vill jag åka bort härifrån, ta ett år av innan jag börjar
plugga på riktigt.
En semester.
Eller en tid jag kan ta till att göra vad jag vill,
och under den tiden ska jag hinna resa
jorden runt och göra allt jag drömt om.
***
Det är så overkligt att jag befinner mig här just nu.
Jag tar snart studenten,
och för första gången någonsin
kan jag göra
precis.vad.jag.
vill.
Lots of love // M

Likes

Comments

Jag vanade klickan sju i morse, trots att jag inte ställt klockan och trots att jag inte behövde gå upp på väldigt länge.... Jag bestämde mig för att inte somna om utan istället käkade jag frukost och vid nio var jag på gymmet. Det blev ett pass på ca fyrtiofem minuter där det blev uppvärmning på crosstrainer och ett par enkla rygg- samt magövningar.
Sedan har jag även varit hos mormor och morfar med jesper och ätit. Efter det åkte jag med maja till lane och efter det åkte vi hem till henne. Där hämtade melissa oss, vi åkte och handlade lite, och sedan åkte vi hem till mig där vi kollade på ack värmland och snackade. Efter det var jag så trött så kvällen slutade där! 
Lots of love // M

Likes

Comments

Nu ligger mars-matte-provet bakom mig. Jag skäms över att jag inte pluggat ordentligt men samtidigt har jag ett matteprov kvar under gymnasiet nu och jag ska verkligen ge allt inför det. Jag har faktiskt satt upp ett mål och jag har lagt upp en plan för hur jag ska gå till väga. Att klara alla mattekurser jag läst på gymnasiet, det hade betytt så mycket för mig. Det hade verkligen bevisat att jag är precis så envis och jävlig som jag tror att jag är och att jag kan om jag ger mig fan på att klara det.
 
 
Annars då? Jo det har snöat och vi har käkat våfflor på självaste våffeldagen. Jag ska även försöka sätta mig ner och vara lite effektiv när det gäller skolarbeten. Jag har försökt skriva gymnasiearbete, men får bara skrivkramp av tanken på det, så hoppar vidare till nästa. Mer spännande än så är det inte.
Lots of love // M

Likes

Comments

I fredags blev det roadtip till Karlskrona! Vi åkte vid tre, var framme vit åtta. Stannade ca trettiofem gånger på vägen för att ta kissepaus och sådant. Vi var rätt trötta när vi kom fram. Vi åkte direkt till campus, sedan till kåren och där käkade vi. Sedan åkte vi "hem" och så gick vi typ och la oss direkt. På lördag vaknade vissa sjukt tidigt (alltså, jag var vaken halv åtta PÅ EN LÖRDAG! Sådant som jag blir förstörd av haha) och sedan skulle vi leta frukost och alla var sjuukt taggade på donkenfrulle. Det var ju bara det att bonken i karlskrona inte serverade fukost en lördag vid nio-tio tiden. Hopp.... Det blev till att gilla läget då.
 
Sedan tog vi en sväng på stan och fy vad det blåste i den stan och sedan det åkte vi hem igen och kollade på film. Sedan gick tiden och vid sju eller något sådant gick vi på förfest. De spelade drickspel och jag vågade mig tillslut vara med men jag var ju såklart sämst haha. Sedan gick vi till kårhuset där det var irländsk afton och där drack vi billig cider och så fick vi vara med och dricka donk också!  #taggastudentlivet
 
På söndagen fick vi sova lite längre, men jag sov på en madrass på golvet så frös lika hell. Men det löste sig ändå. Vi började rulla hemåt vid tolv/ett eller något, var hemma vid fem/sex. Jag var sjukt trött och somnade vid tio igår haha. Det var kul alltså! Jag blev nästan sugen på att börja plugga direkt efter studenten, men jag vet att jag hade aldrig pallat det.
Och idag när man vaknar så har det snöat? Alltså vem beställer snö i mars?? Aja, jag ska sätta mig och plugga matte nu, är livrädd inför provet på onsdag...
Haa dee.
Lots of love // M

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"