Header

Nu var det ett tag sedan här igen! Tänkte gå igenom min mobil på bilder men det var inte så många som var intressanta förutom några få. Förra helgen ´var jag och Tommy på spa! Vi åt trerätters, spelade biljard och hade det trevligt.

Och så var det alla hjärtans dag och både Tommy och Jag hade köpt blommor till varandra så vi slog faktiskt ihop dem! Vi har lite ont om vaser här haha. Jag tycker alla hjärtans dag är en mysig dag och att man inte alls behöver ha en pojk eller flickvän att fira med. En bästa vän, en familjemedlem eller husdjur, någon som man tycker om helt enkelt.

Denna helgen har vi varit på ikea, jag har försökt få lite plugg gjort och så har vi varit på kalas för min pappa som fyllt 50!

Lots of love // M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här om dagen blev det en liten ostbricka till middag här. / Och så har jag varit på spinning för första gången på länge. Tänket ju att jag skulle ha tid till sådant numera men det går sådär.

Funderat över fredagsbuketten inne på bunches. / Vi har äntligen köpt nya lampor till sovrummet.

Vi har möblerat om i vardagsrummet och haft en brunstig kanin i hasorna hela veckan. Det är tur att hon är söt!

Lots of love // M

Likes

Comments

Jag trivs väldigt bra just nu. Det känns jättebra att jag börjat skolan. Och en sak som jag tycker är riktigt härligt är ju att jag är ledig på helgerna. Om jag nu inte vill vara ledig så behöver jag ju inte det!

Efter en vecka med många föreläsningar känns det extra bra att man kan dricka kaffe och mysa i lugn och ro och jag har ju givetvis det bästa sällskapet. Jag kan inte smälta hur söt hon är! Det blir en lugn helg också vilket ska bli skönt.

Lots of love // M

Likes

Comments

God morgon! Vad bra det gick med #nouw30daychallenge. Tråkigt men det blev helt enkelt så. Jag funderar dock på att köra på ändå som om jag inte missat någonting hehe.

Alltså min vecka har varit ganska katastrof. Det var varit tåg som inte gått, tåg som stannat, hörlurar som pajat och så har jag tappat bort min mapp med alla föreläsningspapper i så har lite smått panik. Har även panik över allt man ska läsa?! Herregud.

Lots of love // M

Likes

Comments

Från Pinterest.

Nu har vi ju bott i lägenheten sen september och man skulle ju kunna tycka att vi kommit i ordning en del och kanske till och med rätt bra. Men svaret är att nej det har vi inte. Och vi har ju en hyresrätt så man kan ju inte göra hur mycket som helst heller men hallen är ,tillexempel, under all kritik och vi behöver verkligen göra någonting åt den! Känns ju värre än värst när man ser alla inspobilder på pinterst....

Lots of love // M

Likes

Comments

Efter att ha spenderat alldeles för många timmar i en bil igår så är jag äntligen hemma igen! Hemma hos Tompa och hos kaninen, och jag har saknat båda två väldigt mycket. Hur länge har jag varit borta? Sen i torsdags. Dock känns det längre.

Planerna idag: fixa matlåda, gå till biblioteket och förhoppningsvis plugga! För just det, jag har börjat skolan. Och idag börjar ju nouw30daychallenge så det är dags att försöka komma över den där skrivkrampen som jag har just nu. 

Lots of love // M

Likes

Comments

Mest lästa

Tartelette by Tarte

Smink & hår

"Detta är materiell lycka på hög nivå! Denna fina paletten har jag velat ha så himl a länge . Och idag fick jag den äntligen! Paletten heter…"

Lightroom

Vardag

" God morgon! Helgen är slut och jag är därför ledig vilket känns skönt! I helgen fick jag Lightroom och photoshop på min dator och jag har …"

ANASTASIA SUBCULTURE

Smink & hår

" Denna paletten har varit väldigt kontroversiell på youtube det senaste. Det är Modern Renaissance ""syster"" men förutom layouten och förp…"