Wilma
Jag heter Chatarina och bor med Mikael och våra tre barn (Madeleine, Simon och David) och katterna Alice, Nelly och Inez i Tidaholm. Men bloggen kommer handla om familjens virvelvind Molly och Wilma som är faktiskt inte är född i skrivandet stund. Men hon är som Molly en Welsh Springer Spaniel.
Molly kommer ifrån kenneln Funbones i Tranås och hennes kennelnamn är FUNBONE'S QUENN OF ANFIELD och hon föddes den 16-11-21. Dagen efter fyller David och Nelly år!


Fotograf: Marina Siljehav. Vet tyvärr inte hur gammal Molly var när bilden togs! Men Marina äger Mollys pappa (DON'S TUFTED DUCK - HARLEY)
Fotograf: Chatarina Andersson

Fotograf: Chatarina Andersson
Wilma som jag skrev tidigare, hon är inte född än faktiskt. Hon ligger i mammas Stella (PELYDRYNS PASTELL) mage. Dräktigheten har gått halva tiden nu. Pappan är SE U(U)CH FUNBONE'S HATTRICK SENSATION) men till vardags heter han Bob. Vi kommer få hem Wilma i maj och det kommer bli så himla härligt. Det kommer bli intressant och se hur Molly kommer bete sig när en valp kommer hem.

************************************

Molly och jag hoppas att ni vill följa med oss i bloggen. För i år kommer det hända en hel del roliga saker. Vi kommer gå en fortsättningskurs på Tidaholms Brukshundklubb, vi ska börja med sök, nosework och utställningar. Vi ska också prova på agility med Molly. Till hösten blir det valpkurs med Wilma och vi kommer också ställa ut henne till hösten.

Kram/ Molly

Likes

Comments