Hej!

Den här helgen har faktiskt varit väldigt kul! Det började inte helt bra då jag hade väldigt ont i huvudet och kände mig lite hängig i fredags eftermiddag. Det gick dock ganska snabbt över och kvällen var verkligen hur rolig som helst.

heJag och Grim började med att försöka gå till ett fratparty här på emory, men precis innan vi kommit dit hade det blivit ett elavbrott så alla i hela kvarteret stod ute på gatan och det var minst sagt kaos. Vi insåg rätt snabbt att vi inte skulle komma in där så vi tog en uber in till Buckhead (ett område inne i Atlanta) där vi mötte upp Will och hans kompis Emily på en bar som heter The Big Sky. Där hade vi faktiskt hur kul som helst och när det började stänga vig 02 gick vi till en annan bar runt hörnet och fortsatte där. Vi avslutade kvällen hemma hos Will där vi spelade beerpong tills klockan blev alldeles för mycket och jag blev alldeles för trött.

På lördagen så vaknade jag vid typ klockan 10.30, då gick jag och Sanne ner till poolen en stund innan vi åkte till Lenox Mall - ett superstort shopping center där jag hittade massa fina grejer. Fick med mig en rygga, ett par springshorts och ett par springskor från nike. Är verkligen jätteglad över det!

På kvällen var jag på en lantern parade inne i atlanta tillsammans med Yasmin, Grim och Gretels storasyster. Det var verkligen hur mysigt som helst och vi hade det väldigt roligt. Gillar Yasmin hur mycket som helst, hon är verkligen genomsnäll och superrolig.

Idag har jag inte gjort många knop, hängt lite vid poolen och gjort klart ett grupparbete. Dock har dagen varit mysig ändå.

Jag saknar er alla hur mycket som helst!

Puss


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej,

Förra veckan var jag och några andra exchange students inne i Atlanta för att gå på Georgia Aquarium. Det var ganska fantastiskt och de hade fiskar och undervattensdjur från hela världen. Jag tyckte helt klart bäst om deras pingvin center och havsuttrarna även om delfinshowen var fantastisk..! Det är lite svårt det där med vilda djur i fångenskap, det känns så himla hemskt när man tänker på det men samtidigt blir jag förundrad över hur t.ex. delfinerna kan ha ett så starkt band med sina skötare och lyda deras minsta vink då kan de väll inte vantrivas allt för mycket..? Eftersom det här är en av de få gånger jag faktiskt tagit kort sen jag kom hit tänkte jag att det kan vara kul att se!

Puss och Kram

Molly

Likes

Comments

Hej!

Idag har det gått nästan två veckor sedan jag landade i staterna, det känns faktiskt helt galet. Vi har långhelg just nu och igår åkte jag och några tjejer in till Atlanta för att kolla runt lite mer på stan.

Först besökte vi CNN - något som vi blivit rekommenderade av många här på skolan. Det var ganska häftigt att se hur enormt mycket de gör på samma gång och hur de nyhetsproduktionen faktiskt ser ut, på riktigt. Dock gick vi den sista turen för dagen och det märktes.. Vår guide var nog väldigt sugen på att åka hem och fira labor day!

Efter det åkte vi till ett område som heter Buckhead. Vi tog en uber till Lenox Square som visade sig vara ett ganska stort shoppingmall! Där gick vi i lite butiker, åt en cheesecake och sist men inte minst åt vi middag på ett Hamburgerhak. Det var väldigt gott och väldigt amerikanskt. Jag shoppade inte så mycket men fick med mig en jeanskjol och några bas-linnen hem. Det var väldigt nödvändigt då jag inte riktigt var beredd på att det skulle vara så himla varmt när jag kom hit.

Idag har jag inte gjort alls mycket, har lite panik över att mina roomies är så sega men har ändå haft en skön dag! Jag vet inte om jag skall hitta på något särskilt ikväll eller bara chilla hemma och gå och lägga mig tidigt. Vi får se helt enkelt.

Puss och Kram

Molly

Likes

Comments

​Idag har det gått lite drygt en vecka sedan jag landade på Hartsfield–Jackson och ett helt nytt kapitel i livet startade. Tiden har gått väldigt fort, men samtidigt känns det som om jag varit här i flera månader. Det är konstigt det där med tid, hur den kan gå så snabbt och så långsamt på samma gång.

Jag tänkte att jag skulle börja skriva här lite då och då, så att ni där hemma kan få lit e bättre koll på vad jag gör här på andra sidan atlanten! Men just nu så kommer det inte bli någon lång utläggning, för nu jag måste förbereda mig för skolan imorgon och skicka iväg några mail!

Molly 

Likes

Comments