Åh gud vad härligt att solen och sommaren äntligen är här! Jag kan inte mer än njuta av varje sekund, det är ju så underbart. Nu saknas bara de bruna benen och sommarlovet...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hittade ett kit med Ciaté caviar nails här hemma som jag nu har testat. Än så länge tycker jag om det jättemycket! Det är verkligen skitsnyggt. Dock är jag lite skeptisk till om det kommer sitta kvar. Känns som att det kommer va små pärlor överallt haha... Har bara pärlor på en av naglarna till en början, kanske till och med räcker? Kan bli för mycket att ha på alla naglarna.
Har ni testat Caviar nails? Vad tycker ni?
Likes

Comments

Jag kan inte beskriva med ord över hur lycklig jag är över att få ha sett min faktiskt största idol! Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om konserten men istället får ni lite bilder som min syrra har tagit. Anledningen till att jag tar bilderna hon har tagit och inte dom jag själv har tagit är för att hon hade golden cirkel och fick mycket bättre bilder än mig. Kommer seriöst aldrig glömma den där kvällen och jag kommer absolut inte sluta va en belieber, tro det eller ej.

Så småningom ska jag även försöka slänga in några videos!

Likes

Comments

Är på väg till tandläkaren nu vilket jag både är glad för och inte glad för! Är inte så jätte pepp på själva tandställningen men tänk så fina tänderna kommer va när den ska bort, ååååh!

Likes

Comments

Efter all väntan är det bara en dag kvar. Imorgon är dagen jag har väntat på hur länge som helst. Kan inte beskriva min känsla just nu! Morgondagen kommer vara den bästa dagen i mitt liv även om jag ska sätta in tandställningen också, jag lovar.


Likes

Comments

Sitter i väntrummet på idols audition. Kom hit runt 11:00 imorse så börjar faktiskt bli lite uttråkad. Har fått frågan om det är jag som ska söka men nej det är det inte! Jag är här och stöttar min kompis Lina som alldeles snart ska få visa vad hon kan. Jag håller tummarna för henne!
Likes

Comments

I fredags var jag på fest med en hel del underbara människor! Hade en riktigt kul kväll som jag verkligen fick betala för hela dagen igår.


Likes

Comments/svarta jeans, BIKBOK/linne, pappas/skinnjacka, carlings/skärp, ullared/

Likes

Comments


mollynilssons @instagram

Likes

Comments


Åh vad jag är sugen på att göra mina naglar fina! Är lite sugen på spetsiga naglar faktiskt... När plånboken tillåter mig ska jag fixa mina naglar direkt!

 

Likes

Comments