okej, nu var det typ 75 år sen jag uppdaterade så här kommer en life update: vi har haft skolavslutning, där jag sjöng tillsammans med några kompisar. sen var det midsommar, alltså idag. vi gjorde inte så mycket, typ åt köttbullar. imorgon, lördag, ska vi åka till en halvt bekant och titta på kattungar, och möjligtvis kommer vi även få en, iih!

men det var i princip allt, hare bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 4 Readers

Likes

Comments

Hej! I veckan har jag varit i Hemavan/Tärnaby och åkt skidor, jättekul! Men mamma och min lillasyster skulle åka hem på fredag, och vi har träning idag, och den vill jag verkligen inte missa, eftersom att vi har cup efter nyår, och den är näst sista träningen innan cupen. Så jag var tvungen att åka buss själv hem. Det var inte så hemskt, förutom att jag har såå ont i ryggen:(
Men när jag skriver det här är det bara en halvtimme kvar! Jag har lyssnat på musik, kollat instagram (där heter jag mollybodeen_ alla kan ju följa mig, hihi) och så. Vad har ni gjort hittills på jullovet? Hoppas ni har haft det bra!

Hejdå!💗

  • 46 Readers

Likes

Comments

Hej igen! Jag vet att jag nästan aldrig uppdaterar eller lägger upp något, eller vad man nu vill kalla det, men det beror på att jag helt enkelt inte har tid, men nu under jullovet hoppas jag få upp lite mer. Igår var det julafton, vilket var supermysigt. Vad tycker ni om julen? Själv gillar jag att man får vara med familjen, men paketen tycker jag är lite jobbigt, för vad man än har fått så kommer det alltid vara någon som har fått något bättre, eller hur? Men i alla fall, hur ska ni fira nyår? Vi ska åka ut till Täfteå och fira hos en av pappas vänner, tillsammans med några andra familjer som vi känner.

God jul och gott nytt år!💓✨

Likes

Comments

Hej igen! Förlåt att jag inte uppdaterat på länge, det har bara inte blivit läge.
Men i alla fall, idag köpte jag och mina kompisar Oline och Linnéa (som har en blogg, alla kan kolla in den, hon heter
@linneawingfors ) med oss lite choklad hem och såg på film, mys!
Vad ska ni göra i helgen? Hoppas ni har det trevligt i alla fall!

Vi hörs!
💗

  • 55 Readers

Likes

Comments