Vi var några stycken som tyckte att vi också förtjänade en liten champagnefrukost trots att vi inte tog studenten! ;-)

Fotogeniska Ida, man kan som inte låta bli att ta kort på henne! Snygging!

Ett ord för dess... WOW!!

Jag & Matilda gick runt som senap & ketchup senare på kvällen! När Matilda begav sig hemåt, så vandrade jag runt med Carro och hennes knallröda byxor istället, så vi var hela kvällen som två fulla korvtillbehör!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gosarna som arrangerade alltihop! <3

Bästaste och efterlängtade Simon var på plats också! Den jäkeln som flyttat till LA!

Gosparet, Simon & Lise!

Världens finaste tjejer! Carro & Cornelia. Inte undra på att folk tror dom är systrar, haha!

Alltså se på denna sockerbit <3

Lite dans runt midsommarstången blev det i alla fall för några utav oss!

Sedan blev det tävllingsdags! Självklart vann mitt lag i vanlig ordning.. Nej då, det blev faktiskt oavgjort ;-)

Jisses vilken fin midsommar jag haft! Trots att jag & Matilda hade helgen på jobbet så hann vi ändå med lite firande i Ås hos Robin! Han & Ebba hade fixat på jäkla bra, och maten.... SÅ JÄVLA GOD!!!

Är så tacksam över hur otroligt bra människor jag har omkring mig.

Summan av kardemumman - är toknöjd över min midsommar! Tack alla inblandade. Kram <3

Likes

Comments

Dålig uppdatering här måtte jag säga! Här är några härliga bilder från en förfest vi hade hos Lotta, med gamlingarna, innan vi åkte vidare på.... FÖRENINGSFEST!! Så länge sedan.

Likes

Comments

Igår hade vi en supermysig kväll med döttrar och mammor! Tanken var att vi alla skulle på make up store för en sminkutbildning, men det hade blivit miss i planeringen så dom hade inte bokat in oss (MINUSPOÄNG!!), men vi lyckades mysa till det ändå. Gick förbi Clarion där det tyvärr var fullt, så vi begav oss istället till All Star! Några drinkar senare åkte vi alla hemåt strax efter 21, så det blev en tidig kväll för oss! Superskönt.

Jag har mamma på besök i helgen så nu ska jag fortsätta se film med henne, KRAM

Likes

Comments

Wow... Såg inte alls kry ut på bilderna såg jag nu i efterhand.. Speciellt inte den här till vänster. Äsch!

Hörrni! Jag vaknde kl 11 idag. Det är helt sjukt.. Brukar alltid vakna vid 7 och vara klarvaken. Jäklar, det här är inte bra det. Hade det inte ringt på telefonen så hade jag garanterat somnat om också. Tror krafterna helt försvann eller Forum.

Apropå slut på krafter så hade vi sjukaste jobbdagen igår. Inte ens när jag jobbade i ett 30 grader varmt kök svettades jag så mycket som jag gjorde igår. Ni som varit på Lager157 vet ju om att det är sinnessjukt stort, och att springa fram och tillbaka där med kartonger, galgar & ställningar i famnen är pain in the ass alltså. Men det är kul att testa sin ork, så jag klagar inte!

Nu ska jag ta och göra mig en massiv frukost, sen blir det nog en tvättdag för mig! Hejhej.


Likes

Comments

Matilda var en linslus hela helgen som även gjorde alla sorters miner man kan göra, så hon får skylla sig själv att hon kollar i kors på de flesta bilderna <333333

Måste göra som Carro och dela upp bilderna ifrån vårforum, för HELVETE vad många vi tog. Så voila!! Här har ni del uno.

Likes

Comments

Såg nu i efterhand att Julias stjärt råkade komma med haha.

Några mysiga bilder från i torsdags innan Ella & Julia kom och hämtade mig för att sedan åka vidare till Vemdalen på Vårforum!!! Jisses vilken helg jag haft. Många blandade känslor på en och samma gång har jag ifrån alla bravader vill jag lova, men WOW vad jag hade kul. Jag är tänkt att redigera några bilder därifrån alldeles strax så ni får er en liten inblick av hur vi haft det. Tjing.

Likes

Comments

Jag satt och kollade igenom alla kameraalbum och hittade dessa bilder som jag, Emilia & Moa tog när vi var hos Moa och drack Jeltzin några stycken. Haha dom har verkligen inte någon innebörd alls och jag minns inte riktigt varför vi tog dom, men det var kul att hitta! ;-) Mer Jeltzinkväll hos Moa tack!

Likes

Comments

Trots att jag inte hunnit njuta av det pga jobb, så är jag så FÖRBASKAT glad över att våren är här. Det betyder att sommaren är på ingång, och ingen är lika redo som mig på sommaren! Samt på våren får man ha så fina kläder. Det har vi alla hört, men det är ju sant... Älskar det!

Likes

Comments