En härlig Fredag med vänner innan sportlovet börjar. Det jag ska göra på sportlovet är att jag ska till Norefjäll med kusinerna Ifrån Växjö. Vi ska åka massa skidor och mysa i stugan!⛷vad ska ni göra på sportlovet?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag varit sjuk ett tag, Jag har haft feber och ont i halsen. Så jag har inte kunnat uppdaterat på bloggen så mycket, Det har varit jobbigt att vara sjuk just denna vecka, för nu har dansen börjat som är så roligt! Men jag får krya på mig!

Likes

Comments

Idag har jag haft en mysig Onsdag. Det ända jag har gjort är att tagit det lugnt, packat till Spanien och jag har även varit med vänner.

Likes

Comments

Jag har varit i Göteborg med min familj. Vi har haft det jätte mysigt! Vi har shoppat mycket och ätit massor av god mat! Nu ska vi vidare till Växjö!

Likes

Comments

Idag har jag och min lillebror badat tillsammans. Vi hade det jätte mysigt och vi bastade mycket! Sen vid två så åkte vi hem och åt pesto pasta!

Likes

Comments

Nu är det höstlov! Njut nu denna vecka!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag varit med underbara Stina!💗 Vi har lagat jätte god mat och fixat massor av goda frukter. Vi testade bland annat papaya som inte var en stor hit!

Likes

Comments