Tips på 1 års presenter

Snart har vi en ettåring i huset.

Eftersom vi har två flickor sedan innan har vår minsta lilla tjej redan ganska mycket saker efter sina systrar. Därför hade jag först lite svårt att komma på vad vi skulle köpa till minstingen i 1 års present. Men efter lite funderingar gjorde jag inköpen till födelsedagen och tänkte att det kanske är fler som behöver tips. Vad köper man till en ettåring? Fast jag haft två ettåringar tidigare så glömmer man ju så fort.

Till Linnéa har vi köpt:

Hennes första lilla dockvagn, två små mjuka dockor, en och en vårjacka.

Ettåringar har ju oftast börjat ta sig runt och utforska världen. Om dom inte redan börjat gå så är dom allt som oftast på gång inom någon månad. När man kryper eller går är det spännande med saker man kan ta med sig på vägen, eller saker som man kan krypa in i eller upp på. Så dragleksaker, gungdjur och lektält brukar bli poppis. Något som små ettåringar oftast också har koll på är figurerna babblarna, det finns ju en uppsjö av saker med babblarna och av babblarna. Ett annat tips kan vara någon fin mugg, tallrik eller egna bestick då dom små liven oftast tränar på att äta själva vid det här laget.

Vid denna tid på året stundar vår och sommar och då passar det ju perfekt med leksaker för utelek, eller varför inte några gulliga sommarskor?

Gillar

Kommentarer