Som rubriken lyder, låt inga brudjävlar gå emellan en vänskap, dom vill alltid ha förhållande och gifta sig på en gång, trots att dom ligger med halva Skåne och eventuellt blir gravida bara man viftar med ett par kalsingar. Majoriteten av mina vänner är av manliga könet, efter år av testosterondoftande och östrogendrama har jag insett en sak.

Hade jag varit kille hade jag tvingat mig själv va bög. Jag hade aldrig ägnat en blick åt en elak tjej. För det är vi, elaka. Och män impulsiva och svårt hålla någonting under naveln i styr.

Dock finns det tjejer och tjejer, sen finns det vi andra lite mer bättre.

Känns som det är dags att gå i kloster. Fridens lilja vare med er.

 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag kan bli sur och förbannad på folk som inte vårdar sig eller tänker på sitt eget bästa. Har haft ett sånt moment med mig själv nästan. Handla lite gött och sött på Maxi, kom på kvällen va ung just då och vi skulle ta en fika inne i stan innan kl 22 då Bagels stängde. VÄGRADE gå med en Maxikasse i stan, de är så fult och pinsamt och passar inte min outfitta. Så istället för va ful så väljer jag slå in alla varorna i ett paket, allt för slippa en ful kasse. För att kunna få presentpapper i automat krävdes enkronor!!!! Krigade i hela handväskan och Maxi runt för att rädda situationen... Allt för slippa fulheten!

Istället för en påse med handtag, enkel att bära, så asade jag med mig mitt fina paket till varenda ställe vi var på... Bara pga logganpå påsen. Det tragiska, folk reagera mer på paketet än vad dom skulle gjort på en Maxipåse....


 

 

Likes

Comments

Längesen jag blogga! Kör dagens outfit! 😍 regnet pissa ner idag, gött!Tantväska Glitter, skor Converse, shorts Zara, linne HM samt blottarrock BikBok.

Tjatja bitches.

Likes

CommentsMin älskade väska.
Clutch Mi Lajki.
Plånbok Caia of Sweden.
Isadora lipstick. 

Idag är de alla skitars dag och de är en fin dag för är med mina fina! Sofie och Kristina :))
Puss på er bloggen

Likes

Comments Min pojkvän Darin Zanyar höll på utsätta mig för en olycklig cykelolycka i somras. Som många vet så har jag en crush på honom och tur i oturen hade jag, han skulle spela på tivolirock. Tyvärr va ju ingen polare jättepepp på följa med... Klockan va 9.45, jag skulle cykla till Långebro för en god  anledning, frukost. Jag genade genom parken och sörjde att jag inte skulle få se min loverboy denna lördag. Håret på vift och påsar under ögonen resulterade i en ful tjej. Det va så mamma hade skämts! Kombinerade mitt fula tryne med fula kläder, jag skulle bara äta frukost?!! Ser massa killar gå från parken, misstänkte de va artister. funderade ifall de va dom i labyrint som kom gående. Skabbiig som jag va trampa jag vidare nynnandes på "Nobody knows" med lover. Det var inte dom i labyrint. Det var DARIN , med sina dansare.  Snyggare än någonsin

Det höll på resultera i en cykelolycka som hette duga, va några sekunder från halka av cykelsadeln helt... Jag rädda situationen genom att trampa och knipa om sadeln med rumpan och börja nästan gråta . Varför ??? VARFÖR skulle jag strunta i fixa mig? Varför halkade jag inte av ordentligt? Hade han gjort mun mot mun ifall jag trillat och slagit i mig? Åh hoppas jag cyklar förbi han fler gånger...

Var varit fixat duckface inför vårt bröllop. Så Darin,  jag säger ja till ditt frieri, fråga nu

Likes

Comments

Jag tänkte på en sak , just det med att vissa optiker har att man får köpa glasögon med sin ålder i rabatt. Om jag är 60 år gammal får jag 60 procent rabatt. När jag är 140 år kommer jag få BETALT för köpa glasögon!!!

Dock har jag insett att det är bågarna som man får, inte glaset på rabatt. Nåt måste de ju tjäna pengar på, så jag kommer ALDRIG köpa ett enda glas till mina ca 60-tal bågar som jag kommer ha, för sen få in resten av pengarna av procenten på mitt konto. Skulle ha massor av glasögonbågar. Bara coola bågar.

Utan glas.

Skulle satt alla optikerna med de erbjudandet i konka inom några dar. Skyll er själva.

Jag skulle gjort allt med bågarna. Använda 7 par samtidigt, göra tavlor av bågarna, tapetserat, ha bågkalas, matat ankorna med bågar, doppat dom i ost och bjudit mina kompisar på dom och kallat dom ostbågar, jag skulle betalat i affären med bågar och jag skulle byggt ett slott av bågar.

Längtar efter bli gammal nu..

Likes

Comments

Häromdan satt vi diskuterade hur man fick körtelfeber "kyssjukan". Alla hade fått de på nåt romantiskt sätt, t ex en tjusig spanjor som kysst dom på spanienresan, en rik shejk från Dubai eller typ Carl-Philip i Båstad. Alla hade så otroliga historier, men jag? Jag fick min körtelfeber på nattklubben flamenco i Borlänge. Och inte fan finns de något romantiskt bakom mer än att hans utseende bättrades i takt med min promille.. Jag önskar promillen hade fått mig glömma, men sjukdomen påminde mig om precis allt!

Likes

Comments

Imed mitt mörka hår och frenetiska överdoserade av Maxosol så har de resulterat i många frågor angående mitt ursprung. Mina ögon är ljusgröna och hyn lagom brun.
Hörde av en äldre person häromdan att om jag haft större öronhänge än mina vita pärlor så hade jag sett ut som en singoalla. Fattade inte vad kakor/kex hade med mina öronhänge att göra, men blev mallig och glad över att betraktas som ett kex!! Kände mig fin i några minuter tills jag berättade för övriga personer, det visa sig singoalla är zigenare...

Där mosades de kexet till smulor!

Likes

Comments

Hej all lovers, har haft fullt upp med mitt hårda liv. Gårdagen va SÅÅÅÅ top notch!
Nobelmiddag hos mig med trerätters som resulterade i laktosmagar och matkoma på köksbordet . Tyvärr så fota vi inte min mat, den va såååå fabulous! Åt som små tiggare, som vi aldrig sett mat, vi blev rejält mätta!!. (Toapapper tog slut).
Kvällen avslutades inte med utgång, vi orkade inte slå klackarna i taket vi va alldeles för framtunga för orka stå i dom. Vi begav oss hem till en sugardaddy på söder och mös med gosehunden Kliff istället.
Hejdå lovers.
Bilder så klart , annars är de ingen riktig blogg.


Likes

Comments