Header

En lang skriveøkt er ferdig og engelsken er lagt på hylla før vinterferien. Det neste på planen er norsk, matte og naturfag. I engelsken hadde vi to ulike oppgaver, jeg som den leseren jeg er valgte å sammenligne Romeo & Juliet og Even og Isak. Ja, vi har jobbet kort med skam sesong 3 i engelsken. Det at det er så mye likt i begge historiene gjorde det så morsomt å kunne skrive om det.

Leser for øyeblikket Macbeth, men skal gå over til Romeo & Juliet snart. Dessverre har jeg brukt litt lenger tid på Macbeth enn det jeg først tenkte at jeg kom til å gjøre.

"O Romeo, Romeo!

Why are you called Romeo?

Deny Your father and refuse Your name; or if you will not, swear to be my love and i´ll no longer be a Capulet"

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Min lille drøm er nå oppe og går. Det er helt utrolig. Jeg får det nå til å høres ut som noe helt fantastisk som jeg har jobbet med i flere måneder, men nei. Caraval er en slags nettside for ungdom hvor dems meninger kan bli hørt og om alt mulig annet. Denne ideén har jeg jobbet litt rundt nå i kanskje 1 uke og kom nå på at dette skal jeg gjøre. Dette kan jeg klare. Det er bare å velkomme Caraval!

Jeg valgte å bruke blogg.no som plattform til den etter mye tenking. Det er så mange plattformer å kunne velge mellom, men jeg måtte nesten gå med den jeg kjente best til.

Likes

Comments

Alle har jo hatt en eller annen drøm da de var yngre, som å bli prinsesse eller astronaut. Den prinsesse drømmen hadde vel jeg også som barn, men fant fort ut at det ville bli ganske vanskelig. Prinsesse ville nok uansett blitt litt for mye jobb for meg. Tanken rundt at jeg er 16 år og allerede har fulltidsjobb som radiovert og journalist er jo en helt fantastisk følelse. Tanken rundt at det jeg egentlig vil drive med resten av livet er her allerede. Det er også en perfekt ting å kunne ha på cv'en.

Jeg føler at jeg har oppnådd mye til å være 16 år og den tanken skremmer meg. Drømmen min er jo å bli arrangement/scene/konsert fotograf. Å kunne være ved noe viktig å kunne dokumentere det. Selv om fotografi står så nærme hjertet mitt, så ligger nok skrivingen litt nærmere. Det å kunne starte et eget nettsted for ungdom ville vært fantastisk. Hvor ungdom kan komme med sine meninger og hvor det så klart er litt sladder.

Det er drømmen og drømmen er levende.

Likes

Comments

Nå er det faktisk lenge siden jeg har hatt instagram og snapchat, men jeg lastet det ned igjen for denne anledningen. Nettopp så jeg har noe å muligens kunne snakke med folk over.

Instagram: m.o.l.i.t.u

Snapchat: M.olitu

Likes

Comments

Dagen er omme og kvelden siger inn. Det har vært en slitsom, men morsom dag siden jeg var med på å sette opp utstillinga til i morgen. Det ble utrolig fint og jeg fikk gå litt smålig amok med litt krittspray på veggene. Det ble utrolig kult, lover. I morgen skal jeg opp rundt klokken 9:00, siden jeg må reise hjemmefra rundt klokken 10:00. Kommer ikke hjem før på kvelden, men det blir verdt det. Dette er jo høydepunktet i løpet av året.

Likes

Comments

Nå har helga jeg har ventet så lenge på kommet. Denne helga har jeg jobbet mye mot og det at den nå er her er helt fantastisk. Det er jo lokalmønstringen her jeg bor som jeg snakker om. UKM er noe jeg jobber mye med og jeg er også UKM ambassadør i Åsnes. Jeg har vært med siden 2013, så dette er høydepunktet i året for min del. Vet ikke helt hva jeg hadde gjort nå hvis jeg ikke hadde UKM. I år har jeg også vært litt veileder for de nye lokalkontaktene, og det har vært utrolig morsomt å kunne være med på. Å jobbe så tett på UKM er jo en drøm jeg har hvert år.

I år er jeg med på nettredaksjon, film og utstilling. Jeg ba dem ikke melde meg på som arrangør siden jeg var med på så mye. Ville heller ikke være deltaker innenfor arrangør, ønsker heller å hjelpe uten at jeg har noe mulighet å gå videre. På lørdag skal jeg på Rådhuskinoen allerede klokken 10:00. Vi er ikke ferdig før klokken 20:00 på kvelden, så det blir en hektisk dag. Selv så tenker jeg at det blir en morsom dag. Har jobbet for dette siden oktober, så dette må jo bare bli bra.

Likes

Comments

Nouw er en fantastisk plass for de bloggerne som ønsker å ha mer kontroll på bloggen sin og hvordan ting blir satt opp. Jeg blogget en stund på både mixz og blogg.no, som alle er ulike plattformer med ulikt innhold.

Jeg har blitt litt glad i nouw nå, men det var litt vanskelig i staden. En stor forskjell mellom nouw og blogg.no er at blogg.no er en enklere plattform, siden det ikke er så mye jobb med design og et enkelt oppsett. Her på Nouw så har du mye mer kunstneriske tilgjengeligheter. En kan velge så mye mer og forskjellig. Design jobber en selv mye med og en trenger ikke å Google "Gratis bloggdesign" lenger. Den tanken må vel bare være litt god.


Likes

Comments

Blogg er noe jeg alltid har hatt lyst til å klare. Det er derimot noe jeg ikke helt har klart, men nå skal jeg klare det. Dette har jeg bestemt meg for. Derimot har jeg vært på blogg.no, blogspot og en annen plattform før jeg kom meg til denne, så dette blir gøy.

En blogg er alltid et håp jeg har hatt, men aldri helt fått til. Jeg lever for å skrive og ønsker dette veldig sterkt. Bare å fortsette å følge meg, gleder meg veldig til å se hvordan det kommer til å bli, men kommer til å holde det oppe så lenge som mulig. Selv om jeg har vanskeligheter for å finne ting jeg skal skrive om.

Likes

Comments