// Står ensam//

​Har varit väldigt frånvarande på bloggen av den sorten att jag anser att jag blivit väldigt opersonlig. Men jag har haft väldigt mycket jobb vilket jag framöver fortsätta att ha men när trubbel i paradiset dyker upp på det så är det inte mycket mer man orkar.

Jag valde efter mycket fram och tillbaka att lämna F förra veckan när det kom till en bristningspunkt där jag kände att vi alltid kommer ha en viss stil mot varandra som jag inte trivs i. Innan del väl hände så har jag även tänkt på det faktum att vi inte längre var på samma plan längre som vi förut alltid har varit på vilket skapade en hel del bråk.

Det tar verkligen emot att inte ha honom vid min sida längre och det känns som jag förlorat min bästa vän och andra halva som jag kunde dela allt med. Jag älskar honom verkligen och kommer alltid att göra det och hade mitt hjärta fått bestämma så hade jag varit på väg till honom just nu men ibland måste man verkligen tänka på vad som är bäst för en själv i längden för jag klarade inte med vårat tempo som vi tillsammans hade. Jag kulle gått in i väggen om jag fortsatte....  • Tankar

Gillar

Kommentarer

jennifergustafssons
jennifergustafssons,
Ring om du vill prata eller bara hitta på något å få tänka på något annat för en stund, puss❤️
nouw.com/jennifergustafssons