// ovärd utgång //

Det där med utgångar... Gårdagen var egentligen bara ett helvette. Jag öppnade butiken igår och jobbade till och med 18. Jag skyndar mig hem och stressar så mycket för att hinna tillbaka in till stan så jag missar middagen. Jag hade alltså bara ätit en halv kvarg på hela dagen.
Jag stress duschar, springer mellan sovrummet och badrummet för att försöka göra flera saker samtidigt. Jag är sen i alla fall, måste springa in på pressbyrån för att köpa en proteinbar så jag inte skulle svimma. På vägen in fixar jag även med listor så jag vet att alla kan dra vidare.. Och för vad? för att komma till ett halvtaggat gäng som bara pratar om gamla gemensamma ämnen som jag inte känner till.
Ingen vill dra vidare för att dem bara vill bli så packade som möjligt så dem stannar hellre på en billig bar eftersom det inte finns en enda nattklubb som skulle släppa in dem.
seriöst?!
Det är inget fel med att bara hänga på en bar och umgås men om anledningen är att man ska kunna bli halvt medvetslös så är det bara pinsamt.

Alla drog och jag stod kvar. Tog en taxi hem för femhundra-lappen och för vad?

Gillar

Kommentarer