JUL MED PRODUKTER FRA NORDSTJERNE

Reklame Nordstjerne

Godaften :-)

I sidtse uge modtog jeg det fineste julepynt fra Nordstjerne, som I selvfølgelig ikke skal gå glip af at se ;-)
Pakken indeholdte disse smukke papirsophæng med tynd sort lædersnor, der med sin magnetiske lukning gør det muligt at genbruge fra år til år.
Papirpynten findes i fire forskellige former, som I kan se på ovenstående billede. Derudover er det muligt at få dem i hele 12 forskellige farver, så der er noget til enhver smag. I kan finde dem alle lige HER. Jeg er dog især helt vild med at blande både farver og former med hinanden, så det giver et mere tilfældigt og hyggeligt udtryk til min minimalistiske indretning.

Jeg har valgt at mikse paper tree i dusty rose, paper scoop i dark red, paper onion i nude grey og paper jewel i black med hinanden på en fyrtræsgren. I kan også bruge det fine enkle julepynt på juletræet, i en adventsdekoration eller som dekoration i et vindue for et stemningsfuldt udseende. :-) Jeg tænker især det kunne være fint at pynte med, på en stor lærkegren hængene fra loftet eller vindueskarmen.

Nedenfor ser I hvordan mit bud er på et nemt og veldækket julebord med bordeaux røde hør servietter, Royal Copenhagen porcelæn og de smukkeste messing stjerner ligeledes fra Nordstjerne - perfekt til at pifte bordet op med eller til at hænge i vindueskarmen.
I mine øjne skal der ikke mere til for at skabe et skønt julebord! Stjernerne fra Nordstjerne hedder Twinkle og findes i fire størrelser også i en sort model. Hvad synes I? Kunne I også se dette julepynt hjemme hos jer? ;-)

Synes godt om

Kommentarer

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw