FRISKE BLOMSTER HELE TIDEN MED QUEEN FLOWERS

Indlægget er sponsoreret af Queenflowers.dk

Jeg elsker at have friske blomster stående i mit hjem. Uanset hvordan man har indrettet sig, så emmer friske blomster bare af overskud, luksus og hygge. Jeg har altid nydt at købe blomster op til weekenden, så jeg har noget pænt at kigge på, mens jeg har et par fridage. Desværre har jeg så ofte oplevet, at jeg allerede er blevet nødt til at smide dem ud efter blot 4-5 dage, hvilket både er upraktisk og tider en ret bekostelig affære. Så da jeg blev introduceret for Queen Flowers var jeg så vild med tanken om, at de kan holde i minimum 3 uger. Queens blomster er nemlig af plante-arten Kalanchoe, der også kaldes for en sukkulent, hvilket oftest forbindes med en yderst holdbar potteplante. Queen har videreudviklet kalanchoe som afskårne blomster, så det nu er muligt at få den holdbare blomst som buketter, hvilket jeg kun synes gør blomsten endnu pænere.

Udover at kalanchoe er virkelig holdbar, så er den også nem at holde. En af de bedste fordele er helt sikkert, at man ikke behøves at skifte vandet, da det forbliver klart og lugtfri i alle ugerne, så nu er der ingen undskyldning for, at jeg kan bruge en af mine fine glasvaser. Det er virkelig en fornøjelse, at man ikke skal bekymre sig om noget fra man har sat buketten i vasen. Man kan sågar tage et par dage væk, og den står stadig lige så pænt, som da man tog afsted :-)

Jeg har valgt Queen luksusbuket i hvid, der består af 12 stilke, der giver buketten en flot volume. En buket som min står til 239,- En rigtig god pris i betragning af, hvor længe den holder. Derudover får man den leveret direkte til døren i den fineste indpakning, og hvis man ikke er hjemme til modtagelse, skal man ikke være bange for at de dør. Mine stod i æsken fra tidlig morgen til sen aften, før de blev pakket ud, da jeg ikke var hjemme.

Jeg modtog min buket for en uge tilbage, og flere af blomsterne er ikke helt sprunget ud endnu, men den står stadig så flot! Jeg har hørt fra flere, at de kan holde i helt op til 5 uger, så er spændt på at se, hvor længe min holder. Jeg vil derfor holde jer opdateret på min Instagram med billeder :-) Hvis I ligesom mig må eje en af disse buketter, så har jeg set dem hos flere supermarkeder, ellers kan I bestille dem direkte på Queenflowers.dk

God tirsdag til jer!

Synes godt om

Kommentarer

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Nouw