Tjena fölket!


För ett 1 år sen, lite mer än så, så började jag töja örat. Jag började med 3 mm då min kompis inte hade storlek mindre. Jag väntade lite över en månad innan jag töjde igen och tog det långsamt. En gång töjde jag från 5 till 8, då 6:an fick jag in direkt så jag tänkte ta först en 7 men dom hade inte det så jag töjde då till 8, och det gjorde så ont. Men jag tryckte inte in den för snabbt utan jag kunde gå i dagar innan jag var klart. Mitt ex fick kolla på örat då jag hade blödigt lite och tydligen spräckt den lite. Sen kom jag upp till 10 och där var inget problem... Efter ett tag gick jag upp till 12 och den gick jag med ett bra tag då jag hade bestämt mig och stanna vid den storleken. Men nu i somras kanske var i Juli så töjde jag till 14 mm. Å nu kommer problemet, jag gick med spiral fram tills i förrgår, asså den 1 november då jag bestämde mig och byta till plugg (Kommer visa bilder..) som min syster beställde och den är 14. Jag fick inte in den i örat så jag gick och väntade några dagar, kanske 2 veckor (?) eller nåt. Jag vet inte. Och då 1 november så bestämde jag mig och testa igen och jag fick in den. (KOLLA PÅ BILDERNA SÅ KANSKE DU FÖRSTÅR VAD JAG MENAR ATT PLUGGEN FICK LIKSOM TÖJA UT SIG ELLER VAD MAN KALLAR DE.) Det gjorde lite ont, och nu är den färdig och örat har svullnat upp, och gör förjävligt ont. Jag vet inte om jag har blödigt för att så fort jag rör örat så gör det ont. Å det publicerar typ hela tiden. Jag har liksom rört på örat, på töjningen och liksom tänkt och ta ut pluggen men jag kan inte, för det gör så fruktansvärt ont. Jag har haft en påse med is mot örat och smärtat försvann ett tag men behöver ha er hjälp. Hur ska jag göra? Jag har sökt på internet men inget av det passade in så tänkte ifall om det fanns någon här som kunde? Hjälp asså...Tack förhand.

Den sista bilden asså den här som är över texten är precis nytagen och den kanske inte ser svullen ut men så ser den ut. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena fölket!

jag vet att jag inte har bloggat på hur länge som helst, jag kanske bara ska lägga ner med bloggandet eftersom jag aldrig bloggar mer. Jag vet inte och det är där som jag tycker är svårt. Men jag går genom en väldig jobbig period då jag har ingen lust och göra någonting. Förr en månad sen så var jag deprimerad, då jag bara log i sängen, såg film, kanske sov och jag åt ingenting heller, andligen jätte lite eller ingenting alls. Robin och Julia försökte hela tiden, få mig äta. Ända jag gjorde var att duscha. Men jag mår lite bättre nu när jag har fått arbeta med mina känslor, och fått mig hyfsat på benen igen. Jag har fattat att det inte alltid hjälper att tycka synd om mig själv, gråta för det kommer inte hjälpa.
Men jag känner också att jag inte har någon tid på och blogga, för har ingenting och skriva om.
Jag har fått en ny vän, som heter Emma. Tänk att vi började skriva igår, och en person som jag har lärt känna på så kort tid, kan betyder så mycket för en, på så kort tid.
Men ni som undrar vad jag gör just nu, är ingenting.Förutom och kolla på film med mamma. Jennys bröllop fast engelska. Men ska snart upp och packa kläder, då jag ska åka bort typ i 5 dagar.

Men angående med mitt liv just är, att det går upp och ner helt enkelt. Men det fixar sig, precis som alla andra gånger.

Jag har huvudväk, är trött. Åh vi ska upp runt 10.00 i morgon och städa, hela övervåningen, men jag måste ju också packa, jag suger på och packa dagen innan, lol. Det är alltid så.


Men jag kommer ha kvar bloggen men jag kommer förmodligen inte skriva, anledningen till att jag behåller bloggen är för att jag läser Linn Alhborgs blogg. Har blivit helt beroeende av henne. 

Men ni får ha det så jävla grymt så hörs viiiiii! :)

Likes

Comments

Tjena fölket!

Idag ska jag göra ett inlägg om varför jag rakade av mitt hår, och jag kommer att vara ärlig
och jag tänker inte ljuga. Sen tänkte jag ställa frågor om mig själv som jag då ska svara på.

Det var den 8 September 2015 då, eller ja om man ska vara ärlig den 7. Jag minns jag var sur på mamma, jag skolkade och drack alkohol den dagen och jag var med 2 personer, som jag inte vill nämna i bloggen, och Stephanie såklart.
Vi var ute väldigt länge, på en badplats och drack och senare stack vi hem, och jag var såååå sugen på och raka på sidan, och ha de långa kvar. Men det blev inte bra och steffis mamma fick komma och raka det jämt, men jämt blev det inte och jag hamnade hos frisören.
Just då kändes allt bra, jag tyckte att jag var snygg i det, tills jag tröttna. Så en helg var jag hos pojkvännen och drack (igen) men då frågade jag mamma, men hon sa nej och jag blev arg så minns att jag och Tompa gick till hans jobb och hämtade rakapparaten och jag satt där på toan hemma hos Tompa, nervös. Men jag gjorde det. Jag rakade av mig håret och jag kände mig lite sådär halv ful men ändå halv snygg. Men håret växte ut då så lång jag ville, sen ännu mer och sen såg jag ut som en ''mormor'' enligt baby, så nu igen rakade jag mig kort.

Varför jag gjrode det? Jadu.. jag skötte typ aldrig mitt långa hår, men när jag gjorde det var det la bara typ 1-2 dagar sen var det tovit igen. (stav) och ju mer jag inte pallade kamma ju mer blev det och ju mer tröttnade jag. Så mina tankar var att slippa kamma och jag har velat raka av mig håret sen jag var liten. Jag ville vara annorlunda.

fick du ingen kommentarer om hur du såg ut? Vad skulle dom säga? Det är inte så att dom bara kan ta tillbaka mitt hår med lim? Jag fick väldigt kommentarer om det. Typ - Det var fint, ditt huvudform var fin (asså vet inte vad dom menar men aja) du är modig, det är inte så många som vågar raka av sig sitt hår.
Dom som inte tyckte om det - Fan va fult, spara ut det långa igen, du var så fin.

Vad ska jag säga? Jag vet inte om jag vill ha såhär kort, eller om jag ska spara ut till det långa igen, så lite beslutångest har jag ju.

Jag har haft lite olika frisyrer och här är dom, och jag tänkte lägga upp när jag hade långt.


/ Moa

Likes

Comments

​Tjena fölket igen!

​Vad händer? Hos mig händer ingenting, jag lyssnar på musik och dricka min redbull. Min andra faktiskt. 

Idag har vart nästan en jobbig dag, då vi fick laga mat till väldigt många personer, och till oss själva. Så det har vart mycket spring och städa och allt. 
Men i morgon är dagen som bäst, och det är typ föreläsning... Jaha, föreläsning är la inget kul? Men jo, imorgon kommer 2 tjejer och 2 killar, om jag minns rätt. Anders Bagge, på idol och Petter, ni vet rapparen? Dom andra vet jag inte ens vem det är, men jag ser bara fram emot och träffa dom. 
Sen när det är lunch, så istället för att stå i kön till mat man inte gillar, så ska jag och några vänner över vägen och in till Mcdonalds. Tydligen är det någon överraskning i slutet... Intressant? 

Fast.. när jag tänker till så hade jag hellre träffat Eminem, men båda du och jag vet, att jag kan lika gärna glömma det, för det kommer jag aldrig och göra! ;) 


Angåeende bloggen, så vet jag inte om jag ska ha kvar den, eller om jag bara ska skriva då och då? Jag vet inte.. 


/ Moa

Likes

Comments

​Tjena fölket! 

​Nu är jag tillbaka med ännu ett inlägg, och förlåt om jag inte har bloggat på ett BRA tag men har inte haft ork, och vet inte dock vad jag ska skriva, så nu är detta ännu en allvarlig grej som flög upp mig. (in och lässs) 

Det började såhär, vi satt på lektionen och pratade om praktik/jobb så dök denna frågan upp och jag ställde till och med den. - VARFÖR ska allting handla om utseendet och göra? Tycker dock att insidan spelar mer roll hur man är som person än utsidan? Visst utsidan spelar nog också roll, men ändå så tycker jag att man får se ut som man vill eller? Jag har töjt örat till 12mm, ska ha 14. Ska börja med den andra örat och har piercing. Så bara för det så har jag ingen rätt till ett jobb? Varför säga - Du får se ut hur du vill? Men ändå är de likförbannad tjat om utseendet av att söka jobb, jag kommer inte gå till en praktik om jag inte får se ut som jag vill, asså ha mina piercing i eller töjning, jag vet praktik är jävligt viktigt, men jag har soppas bra betyg i det, tror jag. Men verkar som att jag har det eftersom jag sköter alla mina praktik plats, förutom 1 då jag var sjuk och sen inte vill gå dit. Jag gör ingenting med mitt utseendet för att impa eller får kommentarer som -Snygg. eller nåt liknade utan att jag gör något som jag trivs med. 
Men svara mig, varför är det så viktigt med utsidan? Är inte det personligheten som egentligen räknas? Jag sett inlägg på facebook många gånger, om mc gäng, att dom ser farliga ut, för att dom har speciell stil, men lär känna dom så är dom säkert snälla. Jag ser som jag ser och tycker någon att ser läskig ut (ingen som gör de som jag vet) så är det fel att döma andra från utseendet, hur vet ni om den är dum eller inte? Jag får väldigt många blickar, många kommentarer om mig. 

Vet att det är ett helvete tjat om mitt utseendet eller sånt, men förstå mig bara hur jag menar? 
Så sluta döm efter utseendet, om ni inte känner personen...


/Moaaaa

Likes

Comments

​Tjena fölket! 

​Många av mina vänner vet att jag går på sär, och jag vet att dom som står mig nära kommer inte gilla detta inlägg, men nu kör vi. 

Som sagt jag går på sär, där är när folk behöver lite extra hjälp, man går inte 3 år utan 4. 
Jag gillar inte ordet 'sär' för då låter så förolämpade mot oss, enligt mig då, vad andra tycker är deras sak. Men bara för att vi går på sär, och går ett extra år gör oss inte mindre mänskliga. Vi är precis som en grundelev, ända skillnaden mellan sär och grund är att grund kanske klarar av mer än oss, men inte snacka om saker hur roligt vi har och vad roligt vi hittar på, stockholm, liseberg och mycket mer. 

Jag ser många som tittar konstigt på mig, när jag är vid min avdelning när dom går förbi, vad är det som är så intressant? En helt vanligt människa sitter där, med sina vänner, kanske med datan eller med mobilen? 
Vi kanske är helt annorlunda beteende än ni, vi kanske skriker, eller visas oss för mycket. ( inte på det sättet som du tänker, så misstolka INTE) Men det är för att vi bjuder ut oss för alla andra, att visa att vi som går på sär kan också ha roligt. 

Vi kanske inre är heller som ni, klädda med tajta jeans långt hår och allt, men vi har ju alla våra olika klädsmak. Vissa gillar inte när jag går i mjukisar, men det gillar jag. Nu skulle det inte passa så himla bra pågrund av mitt hår är typ borta. 

När jag går till maten så tror grundelever att det är deras väg, så dom släpper knappt fram oss, vi ska flytta på oss för att komma emellan. Jag säger inte att vi ska bli behandlad olika och jag skiter la hur grundelever är. Det är inget sånt jag vill komma fram men jag vill komma fram att vi som går på sär är precis som alla andra, och jag är jätte glad av att gå i sär, för där träffar man sköna typer, där är det ingen som bryr sig om hur man ser ut. 

Men som sagt min åsikt. 

Men ha de..Likes

Comments

Tjena fölket.

​Min lov har varit hyfsat bra, vart med babyy hela veckan förutom 1 dag. Så om vi börjar med fredag då sportlovet börjar så gick vi såklart i skolan fram till 14.35, sedan åkte vi till affären för att panta mina pantflaskor som jag har sparat. Sedan gick vi hem till Gabriella, Gabriella och jag gick och mötte baby, sen gick vi hem till Gabriella och jag duschade och vi gjorde oss i ordning för kvällen. Vi skulle spela bowling och dricka. Babyy och jag gick och tog ut pengar och sedan gick vi alla till en pizzeria, och köpte mat! :) 
När kl var mycket så gick vi till bowlingen, fast vi gick in på en helt ny väg, där inne var rätt så coolt, om man aldrig har varit ute förr. Så väntade vi in klockan, för vi skulle bowla vid 9, till 11
tiden gick och vi skulle hem till Gabriella. Gabriella jag och Tompa var nog lite fulla ;) Men mest full var faktiskt Tompa. Han ramlade och hade sig. Vi gick in på stadt för vi behövde gå på toan. 
På vägen hem så gick någon främling med oss och vi snackade med henne hela vägen hem till Gabbe. Bussen gick inte hem fören halv 3. 

Men nog om det, jag var med babyy hela helgen och på måndag åkte vi till Vara för jag hade bowling tävling, slog mitt rekotd 134 på en serie. 
veckan gick och på tisdag åkte jag och babyy hem till honom och jag sov där en natt, Hanna kom senare :) 
Onsdag hände inte så mycket, jag, Hanna och baby åkte in till stan och vi skulle mäta våra fingrar, sedan åkte jag och Hanna tåg och då frågade Julia om jag ville pierca mig. Egentligen ville jag det, men jag visste att jag inte skulle våga, så jag fråagde vart det skulle passa och se snyggt ut, så gjorde prickar, och ögonbrynet tyckte hon. Så vi sprang till bussen och stack till Skövde. Jag gick in först och jag log där, nervös och visste ingenting vad han skulle göra, men han berätta precis allt, och när han skulle sticka in nålen.
Enligt min syster så skulle jag börja gråta, men gjorde jag det? Nej. Jag kom ut med ett leende på läpparna. 

Tosdag var bara en hel vanlig dag. Så finns ingenting och säga om den dagen. 

Fredag kom babyy igen, och vi gick på bio, alvin och gänget - gasen på botten. (jag som bjöd) filmen var bra och man blev bara rörd av den. Det var hur mysigt som helst. 
Helgen sprang i väg och jag bara log i sängen bredvid babyy. 
Idag åkte han tyvärr hem och jag saknar han så mycket. Jag klarade nästan inte av och gå in i mitt rum utan jag fick tårar. 

Men vi kommer snart ses igen, baby! Jag älskar dig. 

Nu har man sett farmen och jag skypar med baby och gör inget mer idag, bara njuter av den sista dagen innan skolan drar igång igen. 

Ha det så gött fölket!

Ps jag vet att det blev ett långt inlägg men vafan gör de?


Likes

Comments

Men tjena fölket!

Idag vaknade man lite när baby skulle till jobbet. Efter han hade stuckit så somnade om och vaknade lite då och då. Vid 13 vaknade jag och gick och gjorde mig i ordning, för att åka till Mariestad. I Mariestad mätte jag och baby våra fingrar och sen gjorde vi inget mer. Vi gick in och Tompah köpte par sockar.

När vi väntade på tåget så ringde Julia, Hanna och pratade och frågade om jag ville pierca mig, men då sa jag nej, eftersom jag inte var redo. På tåget hem så tänkte och tänkte jag på det. Vart jag skulle ta, och om jag skulle. Så jag tog snapchat bild på mig, och gjorde massa prickar och skikckade till Julia. Julia sa att jag passade i ögonbrynet. Så på tåget frågade jag Hanna eftersom hon hade piecart ögonbryet. Jag hade så många frågor, och ju närmre jag tänkte ju mer nervös blev jag. När vi kom till lisch, så fick vi springa till Skövde bussen för att hinna. På bussen pratade jag med några och fråga och blev allmänt lugn. Men när vi kom fram till Skövde så blev jag nervös och när jag blir nervös så måste jag på toan väldigt många gånger. Sen så var vi där, och jag sa att jag ville vara sist eller mitten, men båda sa att jag skulle fega ut så dom sa att jag skulle börja, shit.. så jag skrev mitt namn och svarade på ett par frågor, och han frågade vad jag ville pierca mig.
På vägen till rummet så blev jag bara nervösare.. Jag berättade för han att jag är väldigt nervös och det var första gången, och att jag typ knappt vågade. Men han började tvätta och sen måla prickar. Ända jag tänkte är att jag skulle våga och att jag ska göra detta.
Sen sa han att jag skulle lägga mig, och jag var så jävla nära och säga att jag inte ville längre. Så tog han fram något, inte nålen utan något annat. Så gjorde han något. Sen kom nålen fram, och han sa att han skulle sticka in och att jag skulle slappna av och andas, så känner jag att det sticker till typ 2 gånger innan nålen var genom, och då hämtade han smycket. Sen stack de till igen och sen bara på kulan. Sen var det klart. Jag blev hur nöjd som helst, och kom ut genom dörren och kände att jag var modig, att jag verkligen klarade av detta.
Åh jag ångar inte en sekund på att jag gjorde det. Sen tycker jag att jag passar it.


Likes

Comments

​ ​Tjäna fölket! 

​Jag har en fråga? 
Varför har andra inget liv? Jag menar.. Dom lägger sig i, och typ nästan bestämmer över en, som en morsa. Jag fick ta emot mycket med skit liksom, och INGEN av mina vänner stod där och försökte hjälpa mig, dom läste bara och ja. Jag fick inte ens hjälp i verkligheten, trots allt jag brukar hjälpa och finnas för dom, så vart var ni? 
Tillslut var jag tvungen och gå ut från klassrummet, för jag var sur och ledsen för ingen stöttade mig. Jag var tvungen och gå ner till källarn. 
Men det fortsatte och fortsatte. Sen blev allt tyst och jag fick ännu en ny fråga. 
Jag trodde det var hen. Eftersom hen var anonym och vågade dock inte visa sig.
Men då fick jag någon som tyckte att det var omoget och massor annat, så hon frågade efter min kik. Åh hon var snäll, och jag berättade precis allting osv. 
Då fick jag kontakt med hennes kille som skulle kunna hjälpa mig, om jag hade dom på kik. 
Men han skrev även fråga på ask. 
Förstår ni? Hur glad jag blev när kom och hjälpte mig. Någon iaf hjälpte mig. 

Tack P och M. Ni har hjärta av guld 💗
Likes

Comments

​Tjena fölket!

​Nu är jag mest förbannad, jag fick en fråga på ask, vad jag skulle göra i helgen.
Det var såhär att min syster och vår bästis pratar om att gå ut i helgen, och dom frågade om jag ville vara med och spela bowling och sen dricka lite.
Självklart att att jag vill hänga på, nu när jag ändå är 18år. Sen skulle det vara kul och umgås med några vänner, och syster/syrrona. Beror på hur många det blir också.. Haha. 

Så dom tyckte såklart att det är dumt av mig och gå ut och roa mig med mina vänner, syskon. Dom tyckte att jag skulle vara hemma hos babyyy, och mysa. 
Ja det är klart, jag vill. Men jag vill självklart få gå ut och roa mig med mina vänner. 
Så frågade babyy, vad jag skulle göra och då skrev jag, att jag kanske ska gå ut och festa med mina vänner. 
Asså shit, här försöker jag hitta på något, men jag ska alltid vara den som ska vara hemma och tröka. När ska jag få göra vad jag vill, och ha kul? 

Att folk ens har mage och lägga sig i, och bestämma över folk, som dom inte känner. 
Detta kanske var en onödig blogg, men hur ska jag få bort ilskan? 

Åh sanningen är, att jag träffar babyy mer, än jag träffar mina vänner, om man inte räknar med skolan, men fritiden då? Sen lever man bara 1 gång. 

Nä, men om man ska fortsätta kolla på okända innan man ska ut med vovven, och sen lägga sig, för imorgon ska vi ha resturang imorgon i skolan.  Så vill ha energi :) 


Ha det så göööött, så hörs vi ! :D 👋
 

Likes

Comments