SYK

God helg alle sammen!

Nå sitter jeg plassert godt i sofaen etter en sikkelig helgefrokost! Det er snakk om baguette, eggerøre, bacon og mini pølser. Også O’boy. Det er ikke ofte vi har lengre. Får litt små vondt i magen av all den stekte maten. Før hadde vi dette hver søndag, da jeg vokset opp. Vi hamstret masse frokost ting i Skottland. Ingenting slår skotsk filetbacon. NAM!

Siden mandag har jeg kun vært hjemme fordi jeg har vært syk. IGJEN... Føler jeg er konstant syk i de siste ukene. Varm det ene sekundet, og kald det andre sekundet. Nå føler jeg meg mye bedre, men det henger litt igjen. Det er sånn typisk for meg at hvis jeg sliter med snue så varer det i 5 år! Så uken min har kun bestått av seng, sofa og tv. Heldigvis har jeg hatt serier, filmer og trash tv å se på;)

Så planen videre i helgen skal jeg fortsette avslappingen. Som jeg nevnte i forrige innlegg så er det jo masse på tv i høsten. Endelig kan man faktisk se på tv i helgene, og ikke bruke kvelden på å skrulle igjennom netflix for å så ikke finne noe. I går så vi på mysteriet Marianne (anbefales). Får sikkelig vondt i magen av den historien. Blir så oppslukt i slike norske true crime serier. Også i dag blir det Skal Vi Danse på tv (*prøver ikke å grine av glede)! Endelig er det på tv-skjermen igjen. Gleder meg som en liten unge. Også er det Else Kåss sitt talkshow. OG ENDA MER. Whalgrens verden i morgen. Helgene fremover<3

Håper neste uke blir bra og fylt opp med kjekke ting fordi det trenger jeg etter en uke hjemme!


Liker

Kommentarer