MINE UPOPULÆRE MENINGER

1. Øl og kaffe er motbydelig. Jeg tar begge under en samme kam fordi jeg føler «alle» drikker det. Konsistensen i øl blir bare helt feil for meg. Jeg kan ikke forklare engang hva det smaker fordi jeg spytter det fort ut igjen eller tar å drikker noe annet for å få vekk smaken. Har faktisk smakt mange forskjellige øl også. "Elsker" de øyeblikkene når venner sier «nei seriøst smak denne, smaker ikke øl i det hele tatt». Alt jeg har smakt som ikke "smaker øl", gjør det! Og kaffe orker jeg ikke. Lukten og smaken er forferdelig. Du har dem som ikke liker kaffe, men drikker kaffe i Starbucks eller i iskaffe. Gjør ikke det engang. Jeg er jenta som går på Starbucks som bestiller UTEN KAFFE! Derfor går jeg aldri på Starbucks. Blir så provosert når folk sier «du er ikke voksen før du drikker kaffe!» Er tydeligvis voksen nok til å stå imot gruppepress ellers takk.


2. At alle gutter/menn bør være feminister. Folk kan tro hva de vil om hva som representerer feminist, men det handler om likestilling. At som person ønsker du at kvinner skal stå likt med menn i en hver setting. Og jeg forstår ikke hvorfor gutter ikke ønsker å fremme dette? For kone, datter, kjæreste, søster, mor, bestemor og venninner sin skyld? Hva om kona di kom hjem og sa at hun tjente mindre enn kollegaen sin, en mann, som gjør akkurat samme jobb, hadde ikke du blitt sint på hennes vegner?? En sans for rettferdighet? Eller hva om dattera di ikke fikk drømmejobben fordi det var en mannsdominert yrke og de valgte en mann (selv om hun hadde bedre utdanning/erfaring)? Skal du si «jaja sånt er verden, mann deg opp»? Eller ville du hatt kjempet for deres rettigheter?


3. Frokost på senga er ikke romantisk, og absolutt ingen drøm! Smuler over alt, søling av melk, vondt i ryggen av ukomfortable sittestilling og du får ikke velge selv hva du vil spise?? Som oftest sitter jeg ved spisebordet til hvert måltid, uansett om jeg er alene. Det heter jo spisebord for en grunn?? Jeg drikker jo også melk/biola til hver frokost så fred og ro med at dette er lett tilgjengelig, uten å måtte reise meg opp eller flytte på meg, gir meg glede. Blir helt oppgitt bare å skrive om dette. Så vil en gutt gjøre noe romantisk til meg for frokost, dekk på bordet med mat og melk/biola. Valg muligheter er foretrukket!


4. At alle dyreparker burde legges ned. Ville dyr skal ikke være i avstengte områder. Nå i 2019 trodde jeg at vi kom til å vite bedre. Sjiraffer og løver hører ikke til i nordiske klima og spekkhoggere hører ikke til middelhavsklima? Og måten disse stakkar dyrene blir tatt til fange er noe ingen burde stå for. Alle dokumentarene jeg har sett har gjort slikt at jeg aldri vil inn i en dyrepark noensinne. BRUTALT. Og hvis dette var mennesker ville det bli kalt for menneskehandel:) Norge burde satse evt mer på å skape gode levevilkår for gårdsdyr og ha åpne gårdsbesøk for folket. Dyr som trives ute på gård! Disse dyrene er også utrolig søte, og de kan vi få klappe. Du kan ikke klappe en løve på dyreparken??


5. ALLE MENNESKER BURDE STEMME. Denne vet jeg mange er nok enig i, men mange er nok uenig også. Rett og slett fordi de ikke bryr seg eller fordi de ikke mener det gjør noe forskjell. Voks opp. Jeg blir så sint når noen har stemmerett, men ikke bruker den. Tenk på dem i landene hvor de ikke kan bestemme en dritt. De som blir styrt av en diktator og har full borgerkrig for sine rettigheter for å kunne iallfall stemme! Tenk om folket i Norge mistet stemmeretten sin? Du ville ikke hatt noe påvirkningskraft for hvordan landet ditt, som du bor i, blir styrt. Og å si at du ikke vet hva partiene står for er en dårlig unnskyldning da det er så mye informasjon tilgjengelig når det er valg (egentlig hele tiden). De står ute på senter/gågater og forteller deg hva de står for. Lettere blir det ikke? Har så stor respekt for Ziad som oversatte partiprogrammene til arabisk (APPLAUS). Gå å stem folkens! Når det er valg da haha. Om du ikke vil velge noen parti, stem blankt!


Pinterest

Liker

Kommentarer

Cindyllb
Cindyllb,
Så bra innlegg!
nouw.com/cindyllb
moishe
moishe,