Hva jeg gleder meg til - Høst

I følge yr.no ser det ut som temperaturen synker og skal nok holde seg der. Vi går mot høst. Jeg personlig føler at vi aldri kom ut av høsten i fjor. Jeg føler ikke at vi har fått en skikkelig vinter, vår og sommer. MEN vi har absolutt fått noen fantastiske sommer dager/uke i ny og ne! Så vi får takke til det vi fikk. Forhåpentligvis får litt mer sesong fremover. Det jeg elsker med Norge er at vi får forskjellige årstider. Jeg blir fort lei av vær så alle sesonger. Jeg går jeg oftest positiv inn, og kommer negativt ut:) Derfor tenkte jeg å lage et innlegg om de positive sidene ved høsten, hva jeg gleder meg til.


1. TV-programmer som kommer på tv! Det er alltid så sinnsykt mye gøy på tv i høsten. Jeg er ofte hjemme i helgene, fordi jeg er en hjemme i helgene type of girl, og da er det digg med noe gøy på tv. Jeg synes det er mye kjekkere å sitte en lørdagskveld å se Skal vi danse med familie eller venner og godis, enn å gå ut på byen! Noen av seriene jeg gleder meg mest til: Sommerhytta (allerede startet), SKAL VI DANSE (OFC, LEVER FOR DET!), Wahlgrens verden<3, Isabel, Keeping up with the Kardashians (avhengig) og DISNEY PLUS KOMMER TIL NORGE!! Adiós social life. Også gleder jeg må innmari til David Attenborough dokumentaren kommer på kino! Hadde elsket å sett den i lukussalen i Sandnes, fordi de har pusset opp og den salen er helt fantastisk, men tror ikke de kommer til å vise den der. Jeg skal uansett gå å se den. Elsker å gå på kino, gjør det dessverre alt for lite.


2. Tur til Ryfylke. Jeg har planlagt en ny tur til min tante og onkel. Det blir mest sannsynlig i slutten av september. Det gleder jeg meg masse til! Det er så koselig på høsten. Hvor vi sitter inne med tente lys, godis, snakker og ofte tv i bakgrunnen (som vi aldri ser på).

3. HALLOWEEN. Den er faktisk absolutt nummer 1. Det er min favoritt høytid, etterfulgt av jul. Det er ikke snakk om noe juleting for meg før Halloween er over. Hele oktober er dedikert til Halloween. 1.oktober er det kun å finne frem Halloween pynten (må kjøpe mer pynt i år fordi jeg har ikke mye). Tradisjonen de siste årene har alltid vært Hokus Pokus på film, chips, dip og godis. Sist Halloween var så fint minne fordi faren min hadde kommet fra sykehuset etter en stund der, og vi (jeg, mamma og faren min) satt å så på hokus pokus sammen. Det er noe jeg elsker med høsten og vinter. Vi tre pleide alltid å sitte å se på filmer sammen i helgene hele tiden. Anyways, jeg elsker Halloween og er bare på mitt topp i denne perioden. Alle Halloween filterne på snap, lys, Halloween godis som smaker piss, pynten og kostymene. The witch inside me comes to life.


4. Farger. Mine favoritt farge er oransje og rød (reflekterer ikke mine favoritt høytider nei, absolutt ikke). Høsten er jo fult av lune oransje høst farger. Også får du nydelige farger ved soloppgang og solnedgang. I fjor på Karmøy var helt nydelig. Det var så mye nydelige farger ute. Det blir min første høst på Bryne så håper å finne de samme fargene her, eller i Stavanger. Er jo halve dagene mine der også.


5. HARM OG HEGSETH. 9.Oktober skal jeg og to venninner se Harm og Hegseth i Stavanger. Det blir såå gøy! Gleder meg så sinnsykt til å se dem og jentene!

Liker

Kommentarer