Å VÆRE TYKK..

Jeg kan ikke si det på noen andre måter enn at jeg elsker å være tykk.

Å være tykk er ikke alt jeg er, men en veldig stor del. En del jeg er super stolt av.

Jeg har aldri hatet min kropp. Ja jeg var tenåring og ønsket at jeg ikke var annerledes og så ut som alle mine tynne venninner, men jeg har alltid akseptert kroppen min for hva den har vært. Jeg har følt meg stygg og jeg har følt meg fin igjennom livet, som alle andre. En dag jeg vil aldri glemme var når jeg innså at livet er for kort til å tenke på hvordan kroppen min alltid så ut, og sammenligne meg med andre. Jeg gikk i niende og siden har jeg levd my best life, i forhold til min kropp. Jeg har gått igjennom årene fra å akseptere kroppen min, til å ikke bry meg, og videre til å like den. Og med årene som kom likte jeg den bare mer og mer. Hvor jeg nå elsker kroppen min.

Jeg forstår ikke at noen skulle hatt problem med kroppen min. Det er kun mer pupper, rompe, lår, armer, dobbelhake, muffinmage, valker og skjønnhet.

Når du er oppvokst tykk så blir du tykkhudet (hehe selvfølge??), tar deg selv ikke så høytidelig, og du blir en veldig sterk person av alt bullshit du må forholde deg til. Ved å akseptere kroppen din blir livet ditt automatisk mer friere og lettere.

Og det jeg mener er nok det beste med å være tykk er samfunnet! Tykke mennesker lager ofte sitt eget samfunn, da vi passer ikke hele tiden inn i det «normale» samfunnet. Du er del av en samfunn hvor du finner positivitet, oppmuntring, kjærlighet, aksept. Instagram samfunnet er hvor jeg har funnet masse trygghet. Hahah Instagram og trygghet passer som regel ikke, men en dag trykket jeg unfollow knapper på de fleste influenserne og byttet dem inn mot flotte naturlig og tykke kvinner. Dette gjør at jeg elsker å gå på insta og sjekke, fordi det er så mange flotte kvinner som er i feeden min.

OG VI HAR LIZZO, I REST MY CASE:)

MEN det at vi har et eget samfunn gjør meg også forbanna. Vi har skapt oss et samfunn hvor vi aksepterer hverandre fordi vi får ikke den fra resten av verden. Jeg tar ikke alle under en kam fordi jeg VET det er fantastiske mennesker som ikke bryr seg i det hele tatt. Men verden generelt er ikke designet for aksept av tykke mennesker.

Ta ordet feit. Feit skal være et annet ord for tykk, men det er jo ikke det? Feit er blitt et skjellsord. Det er så mye mer i ordet feit enn at du er tykk. Du er tykk, stygg, mindre verdt enn andre mennesker osv. Du vil ikke bli kaldt for feit. Og please kan alle slutte å si «jeg føler meg feit», det er ikke en følelse og det er ufølsomhet for oss «feite» mennesker der ute. Takk:)

Shopping i fysiske butikker, hvor «normalen» er strl 46 og mindre. Hvis du trenger større klær må du gå på din egen avdeling vekk fra resten av befolkningen, hvor du finner de nydeligste tante klærne (dameavdelingen). Klær alle tykke mennesker seg som en dame på 40++? Tenk på hvor mye penger det er å tape? ANER DERE HVOR MANGE SOM IKKE PASSER 46 OG NED? Vi tykke mennesker har også penger til å bruke på klær altså

Fett fobi. Jeg er så lei av mennesker med sin fett fobi. Hva påvirker det deg om noen er tykke? Dette har ikke noe med deg å gjøre så gå videre med livet ditt og finn deg en hobby. Selv om det er mange som elsker kroppen sin, liker den eller er midt på treet, finnes det også mange der ute som ikke er komfortable med seg selv og hater seg selv. Hvorfor vil du sette dem igjennom mer smerte? Alle som er tykke har opplevd å bli mobbet. Noen verre enn andre. DET ER JO BARE FETT??? Alle elsker det i romper og pupper, som de faktisk betaler dyrt for, men ikke på magen? Voks opp.

Den følelsen å føle seg tygg i egen kropp er noe jeg unner alle. Alle må slutte å bry seg om andre sine kropp og fokusere mer på et godt forhold til sin egen kropp. Jeg ønsker at tykke mennesker, tynne mennesker og alle i mellom kan føle seg trygg i sine egen kropp. Og at samfunnet dømmer ingen sin kropp. Elsk kroppen din for livet er for kort til å ikke gjøre det.

Liker

Kommentarer

Camilla Renathe
,
Du e så fantastisk fin💛
moishe
moishe,
ditto honey💛💛💛
nouw.com/moishe
Vatne
,
Du er og kommer alltid til å være mitt forbilde💖 Du er så sann mot deg selv, noe flere trenger flere år på å være, klarte du på dine unge 22 år! Er så stolt av det nydelige mennesket du er blitt og utvikler deg til. Forevig glad i deg Monami.
moishe
moishe,
rørt😭😭 tusen takk!
nouw.com/moishe