Inga planer alls!

Idag så är planerna faktiskt inte så stora, jag ska iväg till jobbet en sväng och lämna in lite saker och efter det så blir det att bara åka hem och ta det lugnt.
Anton är på dagis idag så blir bara jag och Leon som är hemma, sen så ska jag hämta Anton vid 14.00 igen och då tänkte jag att vi kanske kunde baka någonting beroende på vad han känner för såklart eller så leker vi bara någonting, vi får se helt enkelt.
Idag när jag och Anton pratade om att han skulle till dagis idag så ville han absolut inte gå till skogen med sina kompisar, det var tvärt nej och jag skulle säga det till fröken tyckte Anton men när vi kom till dagis så var det första han sa att han absolut inte ville gå till skogen och som tur var så skulle dom bara gå ut på gården och leka idag.

Egentligen så är jag en ganska rastlös person som gillar att ha saker att göra hela tiden och har mycket saker inplanerade men ibland så kan det faktiskt vara skönt att bara ha en lugn dag och inte göra någonting speciellt alls eller göra väldigt lite och bara se vad som händer under dagen.
Jag brukar alltid hitta någonting att göra oavsett om jag är hemma eller om jag planerar in någonting för egentligen finns det ju hur mycket som helst att göra hemma med bara man har fantasin.
Man kan baka, gå till någon lekplats, gå till skogen, rensa, sortera, möblera om osv. det finns hur mycket som helst bara man har viljan.
Så idag kanske det även blir lite fortsatt rensning och städning, kanske lite ommöblering med, vi får helt enkelt se vad som hinns med.

  • 216 visningar

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog & doula
Hoppas det blev lite städning då, det kan vara ganska skönt efteråt i alla fall 😊www.saramadeleine.se
Madde
Madde,
Så skönt att inte ha något planerat att göra. Skulle behöva flera veckor ledigt just nu och bara vilawww.nouw.com/madelena
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229