Dom sa inte att han slagit sig!

Godmorgon på er!

Nu är det bara jag och Leon som är vakna, Anton och milo ligger fortfarande och sover.
Leon brukar oftast kliva upp och vara pigg vid klockan 05.00 och vaknar han inte då så vaknar jag ändå av en ren vana tror jag ibland kan jag dock sova lite längre.
Dagens planer består av att börja städa redan nu för jag ska ha möte hemma hos mig vid 11.00 så då vill man att det ska var rent och snyggt, jag får se hur Anton mår helt enkelt men blir nog en uteeftermiddag om vädret tillåter.

Igår när vi kom hem från dagis så sprang Anton och Leon runt och lekte men helt plötsligt kräktes Anton och samma sak en stund senare så jag tänkte att han fått magsjuka men han kan även kräkas när han hostar ibland så jag fick väl vänta och se men när jag skulle lägga honom så klagade han på smärta i huvudet så jag kollar lite i huvudet och ser en stor bula.
Han sa att han hoppat från något och fått den på dagis (kan tillägga att Anton pratar väldigt bra och gör sig verkligen förstådd) men detta är ingenting som dagis har sagt någonting till mig om.
Jag ska verkligen fråga idag vad som hänt men jag tycker att om barnen har en så stor bula så borde någon ha sett eller veta vad som har hänt för om det är t.ex hjärnskakning så ska man ta det lugnt.
Har iallafall kollat till honom en gång i timmen nu under natten och han har inte kräkts något mer så får väl se om han fortfarande har huvudvärk idag. Klandrar absolut inte förskolan men tyckte det var konstigt, jag är helnöjd med förskolan och personalen där dom är riktigt underbara och gör ett så bra jobb och barnen trivs så bra!

Vad har ni för planer inför dagen?

  • 210 visningar
  • Nära Sävedalen

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad skönt att det inte blivit värre med honom. Att de inte berättat något när ni hämtade kanske kan handla om att de faktiskt inte var med när det hände, han kan ju ha ramlat och slagit sig utan att han sagt någonting.. Men bra att du frågar så du får reda!nouw.com/frökenrödlök
Sarah
Sarah,
Vad tidigt du vaknar :OCheerSarah.devote.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229