Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har snön kommit. Inte riktigt så jag ville ha det. Jag vill ha värme inte mer kyla😩❄🌨

Likes

Comments

Vaknat upp för mycket under natten redan nu så hur den här natten kommer sluta vet jag inte. tur jag har sällskap iallafall 😍

Likes

Comments

Hej på er, hoppas ni mår bara och har tagit er igenom "Blue monday" som det varit idag.
Det har jag men tårar har runnit, varför? Vet faktiskt inte.
Men nu är jag tillbaka på jorden och mår relativt bra, men mycket tankar snurrar i skallen så tänkte faktiskt skriva av mig lite.
Ni är nästan förvånade va?

Det var något som fick mig att må extra bra nu ikväll, jag och en tjejkompis (som jag haft kontakt med i år via nätet men aldrig träffats) har spikat en träff, vilket är så behövligt just nu då ingen av oss mår riktigt bra. Hon bloggar också och ni kan ju kika in hennes blogg! ( @ebbabloms ) Kunde inte varit mer taggad på att träffa denna underbara tjej!😍😍
Vi ska ses i Stockholm eftersom jag och Alicia har bokat en till tripp dit i början på februari.

Men okej, lite real talk nu,
Jag har inte mått 100 den senaste tiden, vilket jag lovade mig själv inför 2018. Men just nu ska jag lägga all energi på att släppa det onda. Lägga det som är dåligt och gammalt bakom mig. Det är dags, verkligen. Jag kan inte gå runt och tänka på det förflutna tills jag blir 50 år.
Men vad är det för tankar som dom flesta tonåringarna har nu för tiden?
-Kärlek, men nu har jag insett att jag är fortfarande ung och min "real love" kommer. Jag har all tid i världen, och de får komma som det kommer.
-Prestationsångest mm, vet inte varför det är så hög press på ungdomar nu för tiden. Men skolan har blivit allvarlig och alla kanske inte gör så, men jag insåg att skolan var viktig alldeles för sent och det gjorde att jag fick mycket press och stress på mina axlar.
-Höga krav , det är någonting som jag alltid haft på mig själv. Blir arg (?) på mig själv när jag inte lyckas med något som jag gett mig in på, eller när jag får "bara" godkänt på en uppgift och inte högre. Det är något jag måste jobba med för jag kan inte sätta den pressen på mig själv för jag är inte mer än människa.
-Vänner, i min ålder kommer vänner och går väldigt mycket. Eller det gör dom väll hela livet men man börjar inse det mer och mer i den åldern jag är i, och det är mycket rykten/skitsnack som åker runt i luften. Om allt och alla. Alla pratar skit om varandra mer eller mindre och det är ett stort problem hos många tonåringar.
-Familjeproblem, jag har inte så mycket problem men blir lätt arg och irriterad just nu och det går ofta ut över min familj vilket ger mig ångest.
-Ångest i sig, många jag känner har ångest över vad som hänt, eller någonting man har gjort. Och den ångesten ligger kvar i huvudet hur länge som helst.

I min ålder börjar man inse väldigt mycket, de sönder mycket i kroppen och man vet inte riktigt hur man ska hantera allting som händer, men mitt råd är att ni lägger allting som hänt bakom er. Det som har hänt, har hänt, det är ingenting som du någonsin kommer att kunna få ogjort..

Sköt om er och må bäst! Puss

Likes

Comments