NATURRESERVAT OG BAGASJEN FUNNET

Dag 3 her i Buenos Aires. Vi våknet ganske sent idag grunnet en smule hangover fra kvelden før og merket vi var fysen på noe digg frokost. Vi tuslet litt nedover gaten og fant en burgersjappe som het Burger joint. Den var faktisk kåret til topp19 beste burgersjappe i verden. Lokalet var kult med mye graffiti på veggene, og en egen liten bakgård. Hyggelig ansatte og burgerne var kjempe gode. Rundt 2 tiden tok vi en uber 30 min lenger ut i byen for å møte Magnus. Uber sjåføren kunne ikke engelsk, men han fikset en oversetter på mobilen slik at han bare kunne snakke til mobilen også ble det oversatt til norsk. En fin måte å få kommunisert på, nå som vi ikke kan så godt spansk enda. Han fortalte oss at det var demonstrasjoner hver onsdag og torsdag akkurat dit vi var på vei mellom kl 4 og 5, så han sa vi måtte være ekstra forsiktig og passe godt på sakene våres. Vi merket egentlig ikke så mye til demonstrasjonene utenom at det var mer kø i trafikken og mye mennesker og politi. Men nå holdt vi oss litt unna å gå midt oppi demonstrasjonstogene.

Vi møtte Magnus og han var så snill å hjalp oss med å fikse argentinsk sim kort og å få tatt ut en del penger. De fleste minibankene her går det kun an å ta ut små summer og man må betale en fee for hver gang man tar ut. Siden de helst vil at man skal betale med kontanter, var det greit å få tatt ut litt ekstra. Han viste oss litt rundt og det var fint å gå med en som er litt kjent. Føltes litt tryggere, men også fint å få høre litt om forskjellige ting. Senere gikk vi en 30 minutters avstand lenger unna sentrum til et naturreservat. Vi satt oss ned å ventet utenfor inngangen på Sondre og Karoline (en som går i klassen deres). Mens vi ventet kjøpte Martin og Magnus en lokal pølse sandwich. Husker dessverre ikke navnet på den nå, men Martin synes den var veldig god. Når de andre kom gikk vi inn og det var et stort område. Vi tuslet rundt der i litt over 1 time og det var utrolig mange fine trær, blomster og fugler å titte på. Vi så også noen skilpadder faktisk. På gåturen hjemover dro vi innom huset Karoline og 5 andre studenter bor i. Det hadde vært en gammel kirke og det var bare helt utrolig fint der. Vi begge ble forelsket i stedet. Vi gikk også innom San Telmo der det vist er et stort marked på søndager. De viste oss en mathall som var kul. Vi prøvde en empanadas hver som er en deig med fyll inni seg. Ligner på en liten calzone. Jeg fikk en vegetar og Martin med kjøtt. De var veldig gode, ser frem til å spise mer av de.

Vi tok en uber hjemover til hostelet og kjente hvor deilig det var å sette seg ned. Det har blitt lange dager med vandring og idag har vi gått rundt 24 000 tusen skritt. Godt for hjertet men ikke så deilig for beina. Når vi kom inn til hostelet var bagasjen til Martin kommet. Sykt deilig! Vi hadde ringt flyplassen dagen før og hørt om de hadde noe mer informasjon ang sekken og de sa den skulle komme på flyplassen idag. Når vi kom ned til resepsjonen imorges fortalte de at flyplassen hadde ringt og at bagasjen skulle bli levert til hostelet på ettermiddagen. Nå er skuldrene senket og turen kan begynne for fult.

Vi var så slitene når vi kom tilbake rundt 20 tiden og ingen var spesielt sultene, så vi bestemte oss for å bare slappe av og ta en tidlig kveld.

Magnus og Sondre: Tusentakk for 2 fine dager sammen , all varmen og hjelp vi har fått av dere. Det er vi utrolig takknemlige for. Masse lykke til videre med fortsettelsen av studiene i Costa Rica !

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229