Header

Dagen började som vilken annan dag under veckan. Vaknade med smärta i svanken, orörlig och känslan utav hopplöshet. Halsbrännan. Migränen kom kort efteråt. Sov bort nästan hela gårdagen. Lyckades ändå somna till natten. Under morgonen lyckades man få i sig något litet och därefter somna om. Livet kändes så skör. Som Törnrosa eller snövit. Vilar en förbannelse över dom. Med att förbli skör och väldigt trött. Jag sov vidare till klockan slog elva. Kände mig som under en baksmälla. Ofräsch och efter någonting kallt att dricka. Hade verkligen inte under min vildaste fantasi tro att graviditeten skulle kännas och upplevas såhär. Fyra månader kvar. Nitton veckor. Solen sken så vackert på utsidan. Man kröp ner i mysiga filtar och smet ut. Man fick vårkänslor. Frös inte. Kunde sitta utomhus en lång tid. Njöt vartenda sekund utav vårsolen. Hoppades att detta är början och att våren återvänder på riktigt till oss. Behöver värmen!

Pojkvännen kom hem med posten och överraskningar till mig. Det är trotts allt alla hjärtans dag och han ville verkligen visa sin tacksamhet till mig. Han är verkligen underbar på alla sätt och viss. Kom med rosor, smörgåstårta och gott att dricka. Planerna var egentligen gå ut, äta i stan och se en film. Tyvärr på grund utav foglossningen och att jag inte mår helt hundra. Stannade vi hemma! Myste till det med en romantisk film, tända ljus och uppskattade varandras umgänge. Precis så som alla hjärtans dag skall spenderas - Och alla andra dagar. ALDRIG ta varandra för given.. Uppskattade verkligen uppassningen och att få en speciell dag tillsammans. Vad fick jag utav posten idag? Hade beställt en personlig bok till sonen. Jamie. Hur spännande är det inte att lyssna på en bok som är personligt skriven till än själv - En fin gåva!

Likes

Comments

❝ Den nionde februari lottade jag ut två fina konst affischer, drog lott och VINNAREN ÄR... ❞

M a m m a s H u s

.

Likes

Comments

Verkligen helt slut nu på kvällen. Vilken dag! Åkte först på eftermiddagstiden till barnmorskan. Som jag fruktade så har bebisen inte samma blodtyp som mig. Vad innebär detta? Som inte många vet har jag ett negativt blodtyp och bebisen får efter sin pappa. Positivt. Så mitt blodtyp kan skapa antikroppar mot bebisen. Vilket kan sluta med att min kroppen försöker bli av med bebisen. Stöta ifrån. Vad har jag för alternativ? Kommer ta en spruta i rumpan nu i vecka tjugosju och en efter förlossningen. Känner mig inte helt bekväm med sprutor. Då vi skall gå med sprutan in i muskeln och det kan kännas en hel del. Så skoj och spännande var det med ett negativt/speciellt blodtyp. Inte så mycket. Efter mötet med barnmorskan fick man tider för nya kurser och läkare till nästa vecka. Mycket in planerat. Ser fram emot alla dessa kurser. Tyvärr inte efter alla dessa blodtester och sprutan för bebisen. Gör detta för honom. Oavsett hur ovillig jag må vara. Så kommer jag göra det för honom. Det kommer vara värt det hela.

Så när vi kom hem så hamnade man i soffan och somnade på direkten. Vaknade inte förrän vid åtta tiden. Sov alltså i fem timmar. Inte illa. Kommer förmodligen få problem med att få någon sömn inatt. sov nästan bort hela förmiddagen och fem timmar ifrån eftermiddagen. Kroppen är mer utmattad än vad jag trodde. Sambon hade glömt sina arbetskläder hos sina föräldrar och åkte glatt ner för att hämta det. Nu efteråt är man helt slut. Trodde verkligen inte att jag skulle kunna känna mig trött. Nu när jag vilat och sovit så pass mycket. Men vad fel jag kan ha. Är helt utmattad. Dags att få sova - Ciao!

Glöm ej att anmäl er till min senaste blogg tävling - Vinnare utses IMORGONLänk!

Likes

Comments

Så skönt att få äta frukosten på sängen nu när man har så fruktansvärt ont. Väntar på att läkaren skall ringa upp mig nu på morgonen. Fixa en ny tid. Ingenting fel med Jamie. Utan lilla mamman har väldigt ont. Testar fortfarande med sjukgymnastik, simmar ibland och gör även mina övningar hemma. Men ingenting utav detta förebygger eller hjälper min nuvarande smärta. Typiskt. Sedan hjälper det inte alls när folk skall konstant påminna än om att det kommer enbart bli värre. Tack! Har något mer att se fram emot. Önskade folk kan sluta påminna än om att det kommer bli värre och värre ju mer tiden går. Det är inte saker man vill höra nu när man tycker den är som värst. Yikes! Har fått tid hos barnmorskan idag. Kanske kan diskutera problemen till henne. Tyvärr kan inte hon heller göra så mycket för min foglossning och inte fixa någon sjukskrivning. Läkaren kommer fixa en tid för mig och förhoppningsvis kan hon hjälpa mig. Vi får allt hoppas och hålla tummarna på detta. Hoppas ni får en kanon dag - Ciao!

Glöm ej att anmäl er till min senaste blogg tävling - Vinnare utses IMORGONLänk !

Likes

Comments

WOW! Som det blåste under natten. Chockerande! Jag och katten kände oss osäkra i värmen. Vaknade ett fåtal gånger. Vaknade under morgontimmarna med en hemsk foglossning, kunde inte vända mig om eller röra mig alls under hela förmiddagen. Fick ligga till sängs från tidig morgon och till klockan ett. Kunde verkligen inte röra mig om. Så pass ont hade man under morgonen. Därefter lyckades man tappa mobilen rätt i ansiktet. Under mitt högra öga och lyckades skapa ett litet blåmärke. Gjorde inte så ont. Det gjorde mer ont att röra runt om blåmärket. Därefter skulle jag in till stan för att handla mat. Då hände det som inte få hända! Bilen hade dött. Batteriet var helt borta. Så pojkvännen kom och hämtade upp mig. Lyckades köpa ett nytt batteri, mat och min nya sänghimmel till spjällsängen. Planerna är att påbörja med Jamies/Barnrummet redan till början utav nästa vecka. Vilket jag verkligen längtar till.

Vad händer till kvällen? Inte så mycket att skryta med. Lyckades få allt klart till idag. Fixa bilen. Handla. Hämta hem bebisens sänghimmel. Känns underbart att få det gjort. Sedan är huset helt klar städat. Så till kvällen kommer jag förmodligen att ta det lugnt. Vila upp mig inför imorgon. Har ett kort arbetspass och vill jätte gärna känna mig utvilad. För att orka klara av arbetspasset psykiskt och fysiskt. Inte känna mig som en belastning och orka med ett läkarbesök efteråt. Pojkvännen flyttar in imorgon. Blir äntligen sambos. Det känns verkligen underbart och längtar mer än någonsin till imorgon. Ha en bra kväll - Ciao!

Glöm ej att anmäl er till min senaste blogg tävling - Vinnare utses fjortonde februari ⇢ Länk !

Likes

Comments

Började morgonen med halsbränna och spänningshuvudvärk. Typiskt. Kändes verkligen som en dålig start på denna söndag, Tills man ser lilla katten ligger vid ens vänstra sida och pojkvännen sover mot ens högra. Skönt att känna sig omtyckt och inte ensam längre. Mysigt. Sedan ligger Jamie i magen och jäser för fullt. Kunde verkligen inte börja dagen med att klaga. Klev upp tillsammans, fixade frukosten och påbörjade med städningen. Började med hallen, därefter vardagsrummet och köket. Vad har man för uppgifter i varje rum? Kommer alltid finna katthår, smuts och grus i hallen. Behövdes enbart dammsuga och moppa. Gick ganska snabbt. Har det som rutin i alla rum. Dammsuga och moppa. Bära in ved var inte den lättaste uppgiften. Kändes verkligen skönt med att få den gjord och att man slipper frysa om kvällen. Igenom svettig och trött. Var det dags att ta fram stekpannan och började tillaga pannkakor. Underbart goda. Matkoma nu efteråt. Pojkvännen sitter och spelar sin nya konsol. Kommer förmodligen att fortsätta med tvätten. Därefter ren bädda sängarna och städa hela övervåningen med - Det behövs!

Likes

Comments