Hej!

Detta blir mitt sista inlägg, för vi ska ta bort bloggen nu p.g.a olika anledningar från min sida. Emelina skulle länka några grejer, men jag kanske ska göra det åt henne efter som hon är någonstans med hennes kompis.

 

Ha det bra!

 

Massa Kramar Elin <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Svart stickad tröja med öppen rygg från Ginatricot!
Man ser inte så jättebra på bilden att det är öppen rygg men den får duga!
Ha det så bra i "regniga" & "kalla" Sverige!
Likes

Comments

Tjobree! Idag var jag med mamma och Fanny på Allum en sväng för jag skulle kolla på en klänning och ett par skor till Fannys konfirmation! Hittade ett par skor och lite andra saker men inte en klänning, så ska kolla efter en i veckan!

Skorna kommer ifrån "Din sko"
Och nagellacket är ifrån "Depend" i färgen "54"

/EmelinaLikes

Comments

Hej! Fick en fråga så jag tänkte svara på den i ett inlägg!


Svar: Tack, tack! Jag köper mina kläder på många olika affärer men t.ex. Gina, Chelsea, Zara och JC. Med mitt hår gör jag inte så mycket ibland sover jag med flätor så att det blir lockigt, eller så plattar jag det och sätter upp det i en tofs. Trivs inte så mycket i mitt vanliga hår, utan att göra något. Tack så mycket! :)


Puss /Emelina

Likes

Comments

Hejhej! Ligger i Sofias säng och kollar på "Mia och Klara" med Sofia & Cicci. Har precis ätit en pizza till lunch med dom! Ikväll ska vi till Farfar som fyller år så det ska bli kul! Nu ska jag fortsätta kolla!

Puss /Emelina

Likes

Comments

Förlåt, förlåt, förlåt för sämst uppdatering, men jag har glömt av att blogga. Har varit med kompisar hela veckan o massa annat men jag lovar att jag ska uppdatera mer framöver nu! Igår kväll så var jag med Sofia o Cicci först gick vi ner och köpte mjölk på ica till deras mamma, sedan gick vi hem till dom och la oss o kolla på "Mia & Klara"

sedan gick jag hem vid 11 tror jag. Idag ska jag vara med Sofia får se vad vi hittar på!

Och jag sa ju att jag skulle lägga ut några bilder från skolavslutningen, men min syster är på konfirmationsläger, så hon har ju med sig sin kamera men kanske gör det när hon kommer hem!

Puss /Emelina

Likes

Comments

Hejhej! Förlåt för att jag inte har bloggat idag men har haft fullt upp. Men har iallafall haft en mysig dag med mamma! Badat i vattenspridaren, ätit glass och hjälp mamma med lite saker! En bra start på lovet (Y) Imorgon ska jag och Elin kanske ut och fota till en ny header men vi får se om det blir några bra bilder! Nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag. Godnatt!

Puss /Emelina

Likes

Comments

Kom igen nu Sverige!

Puss /Emelina


Likes

Comments

Shiit, bilder kommer sen!

Puss /Emelina

Likes

Comments

Hejhej! Vart ju i stan med Sofia, Cicci och Fanny i Tisdags. Fick med mig två tröjor hem så tänkte visa dom nu!

Köpte sakerna på Chelsea och båda kostade 199 kr.

Puss /EmelinaLikes

Comments