hej allesammen

dagens indlæg handler om sko og om hvilke sko der er mest praktiske.

der er mange forskelige sko der sko fx sandaler og klipklapper, kondisko, sinkers, og kildehæle men hvilke er mest praktiske. Hvis du skal til en fødselsdag eller til en fest, kan det godt være at du skulle vælge mellem flade sko, da de er baheligere at gå i eller højhælet sko, men hvis du skal stå op for længe kan, du godt få ondt i dine fødder. Til vinter er det nok mest partisk at tage nogle varme støvler på, hvis det sner. Men der imod hvis det kun er koldt og meget mudret, og du ikke har lyst at gå i dine varme vinterstøvler, kan du også tage et par sorte eller mørkegrå snikkers på, hvis det er mudret er de lettere at gøre rent. til sommer hvis det er varmt ville jeg fårslå et par sandaler eller klipklapper. Hvis du skal på stranden er det nok mest praktisk at tage klipklapperne på, da de er meget åbne og sandet ryger ud med det samme igen, men der imod hvis du er på ferie og i skal ind til byen er eller på tur, kan det godt værre praktisk at tage sandaler på, sådan din fødder ikke sveder, men man kan jo selvfølgelig tage snikkers på. det var bare et på små råd håber i vil følgie dem.

håber i kunne lide det her lidt lange indlæg, og tak for i læste med.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej allesammen.

Det fede ved makeup er at der er så meget forskelligt, der er alt fra disco makeup, til hverdags makeup, til helt neutral makeup. Det er også fedt et der er forskellige mærker og priser, for du behøver ikke at gå ud og købe en øjenskygge til 100kr når du kan få en i Bilka til 10 kr . Der er også mange mærker, dem jeg bruger mest er Mac, elf, nars, og w7 for mig er de bedste mærker for mig, og prisen er heller ikke mega høj, der kan du godt finde noget til 50 kr. Da jeg er disco danser kan jeg godt lide mere glimmer og kraftfuld farver som FX pink, sølv og blå. Det som jeg bedst kan lide, og lave er disco makeup, fordi at det er mere kraftfuld, og så elsker jeg også bare glimmer og farver. Jeg kan også finde på og købe en læbestift eller øjenskygge i Føtex, Bilka, Matas og Rema 1000. For mig handler det bare om at kunne arbejde, med det og det passer til din hud.

Det var bare et lille oplæg op mit makeup liv og om mine ynglings mærker, håber i kunne lide det og hvis i vil kan du jo lige smide et like om en kommentar.

Håber du hygget dig :))

PS : i næste uge kommer der måske tre oplæg, men ellers er det to om ugen:))

Likes

Comments

Hej vi hedder Sofie og Pernille og vi er 13 og 14 år. Vi elsker selv og læse blogge og følge med i folks liv, sp vi håber du vil følge med. Vi lægger ca 2 blog oplæg op om ugen håber i vil følge med.

Likes

Comments

Hej vi vil gerne give jer det indryk, at du kan blive til det du vil hvis du kæmper for det, og ikke gør det andre gør og forteller dig hvad du skal gøre. Gør det du vil, og tænk ikke på hvad folk, siger eller tænker om dig. du kan blive det du vil, fx hvis du gerne ville være model, skuespiller, tv stjerne eller være den bedste til det du vil så gør det.

Likes

Comments

Instagram@modefashionogstyle