Header

Vardag
Hej! Det var otroligt länge sen jag gav er ett livstecken! Men jag har sen en tid tillbaka kännt mig sugen på att börja blogga igen. Så jag tänkte ge det en liten provperiod.


Vad har då hänt sen sist vi hördes?

Jag kan börja med att påpeka att det blivit ett nytt år!! Självklart med ett nytt år så kommer också nya mål och utmaningar. Älskar nystarter!

Vi har äntligen flyttat till vår älskade lilla gård, och vi trivs som bara den. Ni kommer få hänga med på renoveringar, och annat fix som händer här på gården, tänkte jag.


Luna har hunnit att fylla 1 år (i skrivande stund är hon nästan 14mån). Hon utvecklas för varje dag och blir mer och mer som en liten egen person. Så himla häftigt att få se sin egna bebis växa upp och bli ett litet barn!

Det var väl lite av vad som hänt. Är så taggad på denna omstart! Välkommen in i min vardag igen! ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej fina läsare! ♥
Vilken underbar dag det varit idag, sommaren har legat och vibrerat i luften och jag har haft det otroligt bra tillsammans med vår goa dotter.

Vi har gjort premiären i badhuset, och vet ni vad? Luna var totalt förälskad, hon blaskade och sprattlade som en fisk i vattnet. Det var riktigt mysigt och jag förstår inte varför vi inte gjort det tidigare.

Nu är det dax för nattning av bebis och sen får det bli lite slapptid i soffan med min andra hälft. Hoppas ni haft en bra dag!

Här får ni en liten bild på Luna som är trött efter badet.

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon, eller ska jag säga god förmiddag?

Idag gick vi upp vid 7.30 och åt frukost och sen tog vi oss en morgonpromenad. Det var ganska grått och tråkigt ute, men sååå varmt.. Insåg när jag kom ut att jag klätt mig alldeles för väl och kom senare hem helt svettig.

Nu ligger Luna och sover och jag tänkte fixa lite här hemma. Jag måste packa också för vid 13.00 ska vi möta upp en vän och hennes bebis och gå till badhuset och göra premiären. Ska bli så roligt att se vad Lunisen tycker om att bada i en stor bassäng, här hemma älskar hon att bada iallafall.. Ikväll får även ni veta hur det går.

Ha det bäst fina ♥

Likes

Comments

Hej på er fina ni! I skrivande stund ligger jag i sängen bredvid vår fina dotter och hjärnan går på högvarv.

Nu har jag varit föräldraledig i 6 månader, och jag måste säga att det är otroligt underbart. Dock börjar jag känna att jag vill göra något på sidan av ledigheten, något som går bra att kombinera med barn.. Jag måste få använda mitt driv och kreativitet till något, men jag vet inte vad.

Jag har varit i kontakt med en tjej angående att jobba med marknadsförning på nätet, om jag vill veta mer om företaget så skulle vi boka in ett telefonmöte. Dock är jag inte riktigt säker på att det är detta jag vill göra.. Jag har också varit inne på att börja tillverka napphållare, bitleksaker och diverse andra saker, men jag vet inte..

Jag känner mig helt lost på vad jag vill göra! Har alltid tyckt att det vore superkul att driva eget företag, men samtidigt backar jag pågrund av dåligt självförtroende och rädslan av att inte lyckas.. Men det är egentligen nu under ledigheten man skulle ta tillfället i akt och starta upp en hobbyverksamhet som senare kan utvecklas.

Har ni tips och förslag på vad ni tycker jag skulle kunna göra? Eller har du egna erfarenheter så får du mer än gärna dela med dig av din berättelse!

Likes

Comments

Jag lever, trots att det kanske inte verkat så här på bloggen.

Varit nere i en omotiverad svacka ett tag. Fokuset har legat på att vara en så bra mamma till min dotter och en bra flickvän till min sambo som möjligt.

Men nu är planen att jag ska vara tillbaka igen och jag känner mig sååå taggad. Hoppas allt är bra med er och att ni läsare är kvar och vill följa vår vardag igen.

♥♥

Likes

Comments

Godmorgon mina vänner! ♥ Så härligt att vakna upp till en ny dag, med nya möjligheter, och enligt min planering så snackar vi verkligen möjligheter.

L har nyss intagit en tallrik gröt och nu sitter jag och äter frukost. Vi ska strax göra oss klara för att gå ut och gå ett varv runt sjön tillsammans med tre andra mammor och deras bebisar, pepp! Så roligt att träffa andra mammor man kan prata erfarenheter och peppa varandra.

Senare idag ska vi iväg och kika ett hus, BAAM. Jag är riktigt taggad måste jag säga! När vi är klara där ska vi åka hem och träffa några vänner.

Hoppas ni får en bra dag allihopa! ♥

Likes

Comments

När man är gravid eller under den första tiden som nybliven förälder får man oftast frågan "Hur har du planerat att vara som förälder?"

Frågan är enligt mig lite knepig att svara på, eftersom man absolut inte har någon aning om hur ens barns personlighet och behov kommer se ut. Enligt mig är det näst intill omöjligt att planera i förväg exakt hur jag som förälder kommer att vara eftersom jag inte har någon som helst aning om vilka hinder, motgångar och perioder jag och mitt barn kommer att gå igenom.

Bara för att ett sätt fungerar på ett barn så är det inte säkert att det fungerar lika bra på ett annat barn. Jag anser helt enkelt att man får individanpassa sitt föräldraskap utefter sitt barn och även möjligheter.

Däremot är det bra att ha mål och visioner om vad man vill uppnå med sin uppfostran. För mig känns det otroligt viktigt att jag kan vara en trygg stöttepelare som mitt barn ska kunna anförtro sig till utan att på något sätt känna sig löjlig. Jag vill också att mitt barn ska bli en självständig person med ett bra självförtroende som vågar att förverkliga sina drömmar. Självklart är det också viktigt att barnet lär sig rätt och fel genom att få konsekvenser för sitt handlande.

Hur jag bör gå tillväga för att allt detta ska uppfyllas, finns det inget facit på. Som sagt så får varje barns uppfostran lov att vara individanpassat. Att testa sig fram och göra det som passar en själv bäst är ett vinnande koncept. Låt inte andra människor styra hur du ska hantera dina barn!

Hur går era tankar kring uppfostran?

Likes

Comments