Vardag, Psykiskohälsa

Nu är det såhär att just nu är det otroligt mycket som händer och jag vet knappt vad jag ska ta vägen. Jag försöker räcka till och både hålla mitt eget liv och andras så stabilt som möjligt, men det går inte. Därav blir bloggen lite påverkad och det finns inte mycket jag kan göra åt det. Jag personligen kan inte ens leva som en normal tonåring utan det händer sak efter sak och jag hinner knappt andas. På allt detta ska jag klara skolan och ta studenten för att sedan börja mitt liv som arbetande osv. Just i denna stund känner jag är det är näst intill omöjligt för jag vet knappt vad jag heter längre.

Så jag ber verkligen om ursäkt om bloggen kanske inte uppdateras så mycket som jag vill eller om inläggen inte är så bra längre. Men det är svårt när allt återigen rasar bit efter bit...


Kram ❤ / Moa

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej mina fina! Just nu i denna stund så sitter jag hemma hos Matildas mamma med Matilda, Emelie och 2 av Matildas hundar och myser. Igår åkte jag som jag nämnt tidigare till Matilda och sov där en natt. Matilda bor dock mitt ute i skogen och där kommer anledningen till att jag inte bloggade igår, jag hade inget täckning och inget Internet alls.
Men nu inatt ska vi sova hemma hos Matildas mamma så då passar jag på att skriva ett litet inlägg.

Gårdagen spenderades bara med att vi lagade mat hos Matilda och sen kollade på film  och snackade skit haha. Idag har vi inte heller gjort så mycket, utan vi har bara umgåtts, myst med hundarna och varit ute och skottat haha. Nu ska vi nog bara umgås och så innan vi ska sova, det blir nog en ganska tidig kväll/natt då Matilda ska jobba tidigt imorgon! Men imorgon så ska jag nog hem och då ska jag försöka fixa ett lite bättre inlägg haha.

Ha det bra så länge!


Kram ❤ / Moa

Likes

Comments

Vardag

Hej mina fina! Som ni alla vet så är det ju just nu jul, och därför så har jag firat jul nu med mina nära och kära de senaste två dagarna. Sen så har jag mått otroligt dåligt eftersom jag inte tycker om julen och allt omkring. Det har varit massa stress, ångest och rent ut sagt skit.

På själva julafton, alltså i förrgår så firade jag med familj och släkt, sedan var jag hemma hos Emelie igår och firade med hennes släkt. Och idag ska jag till min farmor och farfar och äta middag med pappas sida av släkten.

Men sen är äntligen julfirandet över för min del vilket ska bli hur skönt som helst. Och vad jag ska göra resten av lovet är inte riktigt bestämt än, men jag ska troligtvis till Matilda imorgon, vilket jag verkligen ser fram emot! Hon och jag har inte pratat på ett tag av någon konstig anledning, men det är så det kan bli, så det ska bli hur roligt som helst att få träffa henne igen för jag har verkligen saknat henne.

Ha det bra så länge!


Kram ❤ / Moa

Likes

Comments

Övrigt, Psykiskohälsa

Jag har alltid varit en sådan person som verkligen älskat julen. Jag har räknat dagarna från nyår till nästa jul, för det har varit min favorithögtid. Men något har förändrats. Jag känner inte spänningen och glädjen längre.

Detta har pågått de sista 3-4 åren, jag har bara velat ha det överstökat. Jag har tidigare trott att det berott på min depression och att jag har svårt att se glädjen i det jag tidigare levt för, men det var nu i år som jag insåg att det inte är så.

Julen är för mig nu mest ångestladdat, jag måste försöka få den lilla lilla summan av pengar som jag har att räcka till julklapp till alla. Man kan ju inte köpa vad som helst heller, utan det måste va något de faktiskt vill ha. Sedan splittras traditioner mer och mer, vilket för mig är hemskt. Jag älskar att leva efter traditioner och jag blir så himla ledsen när de bryts.

Det värsta är dock att jag numer kopplar julen till familjeproblem, som jag inte kan skriva ut här i respekt till min familj och släkt. Men det är mycket, speciellt denna julen, som gör att jag inte ens vill fira alls. Jag vill bara vara instängd i mitt rum och gömma mig från verkligheten, vilket det finns en stor chans att det faktiskt blir i år. Varför? Jo, för jag älskar inte julen längre.


Kram ❤ / Moa

Likes

Comments

Vardag

Hej mina fina! Idag får Det bli ett kort inlägg då jag just i denna stund firar "minijul" med mina två bästavänner. Stunder som dessa är de jag värdesätter mest här i livet.

Just nu har vi precis ätit tacos och nu sitter vi i soffan och ska kolla klart på en film och sedan ska vi nog spela lite spel, byta julklappar och bara umgås. Det är verkligen hur mysigt som helst!

Sedan så ska jag nog sova här hos Emelie inatt och imorgon ska jag hem och fixa det sista inför jul hemma!

Ha det så bra så länge.!


Kram ❤ / Moa

Likes

Comments