Kan inte förstå att julafton redan snart är över... Dagen spenderade jag med släkt och familj. Mycket god mat och underbart sällskap!

​/M

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag kan inte förstå att det redan är tredje advent...! Om en vecka är det julafton, och jag är inte klar med alla julklappar än. Man börjar köpa några julklappar i tid och så känner man sig rätt nöjd, men sen sista veckan så kommer man på att det är mer klappar som ska köpas... Jag får ta mig en tur in till stan och fixa det sista någon dag i veckan.

Idag börjar jag inte förens 17.00 så har varit ute och gått i det fina vädret. Att jobba helg gör mig absolut inget, men när det är så mycket snö ute vill man passa på att va ute.

​/M

Likes

Comments

God eftermidag!

Jag sitter hemma och är genomförskyld, vilket alltid leder till att man kollar på massa på datorn, vilket sedan leder till att man vill köpa nya saker. Sitter och kollar på kameror, jag är sugen på att köpa mig en ny då jag skulle vela ha en som tar bättre bilder och även har bra videokvalitet, även en där man kan direktöverföra bilderna till mobilen. Jag köpte mig en systemkamera när jag gick i sjuan(?) om jag inte minns fel, och den fungerar bra men jag känner att det är dags att byta då det var 6 år sedan...

Kameran jag har är en Nikon så tanken är att fortsätta i samma märke så man kan använda samma objektiv.

​Just nu lutar det år en Nikon D7200...

Bara dags att börja spara pengar!


/M

Likes

Comments

Mitt namn är Moa och jag är en 19 åring bosatt i Karlstad.

Jag har valt att efter många år av att vilja, äntligen bestämt mig för att börja blogga då jag älskar att skriva och allt som har med bloggande att göra. Jag hoppas att bloggandet kommer vela få mig att utvecklas mer i både mitt skrivande och även fotografering som jag hade ett brinnande intresse för för länge sedan, men nu på senare tid tappat lite...

Jag tog studenten i juni detta år, och började i augusti plugga på ett fjärde år av Teknik som jag gick under gymnasietiden, men bestämde mig efter ungefär 1 månad att det fjärde året inte alls var något för mig. Nu jobbar jag på dagarna delvis som vikarie på förskolor och även på Polarn och Pyret, och jag älskar båda jobben. Min tanke är att jobba tills jag vet vad jag senare vill plugga, men plugga vill jag göra eftersom att jag faktiskt tycker att plugga är intressant.

Jag vet inte exakt vad bloggen kommer att innehålla, men det återstår o se.. Detta var iallafall en liten presentation om vem jag är och vad jag gör just nu!

/ M

Likes

Comments

Instagram @moa.skoglund