Hej igen.

Förra veckan var jag och tatuerade mig. En tatuering jag länge drömt om. Det är en krona, nedanför står Novas namn och födelsedatum. Jag vill redan tatuera mig igen! Gjorde det ont? Nej inte alls, låg och halvsov medan hon tatuerade. En tatuering ska för mig vara något man är stolt över, något man inte bara kommer på över en dag, det ska ha en förklaring. Jag tycker det är väldigt snyggt med tatueringar, speciellt sleevs med sammanhängande "bilder". Har redan massa idéer om vad jag vill göra i framtiden haha. Nog om det, jag kommer lägga upp bild så fort den har läkt helt.


Overall

Igår var vi och köpte en jätte fin overall i ljusrosa från Kappahl. Har haft väldans beslutsångest om vilken overall vi ska köpa. Men den vi tillslut bestämde oss för att köpa var både fin och många talar gott om den. Nu är jag på jakt efter vantarna som finns att köpa till. Älskar ju att få kläderna till att matcha ihop med varandra så vantarna ska inhandlas så fort jag ser ett par, sen är vi eller snarare Nova redo för vintern. Vad har ni för vinter utrustning till era barn?

Tycker det är så svårt nu när nova går och det blir vinter och blött. Bör man använda åkpåse i vagnen eller ska man bara ha overall eller både och? Får fundera ett tag till, men ska hon ha sin åkpåse måste jag gå till en skräddare och laga den då dragkedjan är trasig.


Helgens planer

Imorgon ska jag och Nova åka ut till Nykvarn och träffa min närmaste tjej kompis. Vi har inte träffats sen i Juni så det är på tiden att vi ses. Vi har sagt hur länge som helst att vi ska ses men det kommer alltid något i vägen haha. Så imorgon ska vi till henne och bara ta det lugnt, mysa äta mat och snacka skit, ja sånt som tjejer är bra på haha.

På söndag har vi inga planer än, mer än att jag måste städa. Men kanske hinner göra det senare eller imorgon innan vi åker.


Nej nu måste jag in i duschen och tvätta bort ögonbryns färgen innan mina bryn är två kol bitar haha, vi hörs sen.

Puss&kram


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments