Sara Larsson - Aldrig mer

Förlag: Norstedts
Utgivningsdatum: 2018-01-04
Antal sidor: 430 st
Serie: -

Handling: 16-åriga Andreea hålls fången och säljs upprepade gånger av Hallickar. Tillslut bestämmer hon sig för att aldrig mer bli utnyttjad. Oavsett konsekvenserna. Terapeuten Patrik finns på plats då en man grips för att ha plockat upp en minderårig flicka. Han nekar till brott. Patrik blir snart övertygad om att mannen talar sanning. Men varför plockade han då upp flickan? Ted har i många år köpt sex av minderåriga. En kväll får han ett brev som som visar att någon vet vad han håller på med, och vill tvinga honom till att börja ta ansvar för sitt handlande.

Kommentar: En bok som är fruktansvärt hemsk och som berör. Just för att man vet om att trafficking pågår i verkligheten och är många människors öden. Både igår, idag och imorgon. Därför är boken också så viktig, den upplyser och väcker tankar.

Boken har en bra uppbyggnad med varvade kapitel om olika karaktärer. Tidshoppen gör den dock något rörig. För min smak var boken lite väl utdragen och handlingen fick mig inte riktigt fast. Den var mer intressant att läsa för att få upp ögonen kring ämnet. Sammanfattat: en helt okej bok.

Betyg: 3/5

Boken finns att köpa hos: Bokus & Adlibris

Böcker som jag läst tidigare av samma författare: -

Gillar

Kommentarer