lars kepler - hypnotisören

  • originaltitel: -
  • förlag: Albert Bonniers Förlag
  • serie: Joona Linna #1
  • antal sidor: 571
  • målgrupp enligt mig: vuxen

Handling: I ett omklädningsrum hittas en man brutalt mördad och senare hittas även hans fru och dotter lika besinningslöst mördade i deras hem. Men deras son överlever trots sina svåra skador och det visar sig att familjen även har en äldre dotter som är vid liv. Mördaren verkar ha haft som avsikt att utplåna hela familjen så tiden är knapp för kriminalkommissarie Joona Linna att finna den oskadda dottern innan mördaren gör det.

Sonen är svårt skadad och svävar hela tiden in och ut ur medvetandet, så det är svårt att hålla något förhör med honom. Så för att skynda på processen och få reda på händelseförloppet den hemska kvällen tar Linna kontakt med läkaren Erik Maria Bark som tidigare utfört hypnos på människor. Detta medför att Bark bryter sitt löfte om att aldrig mer hypnotisera någon och en kedja av hemska händelser tar fart.

Kommentar: Wow, alltså den här boken har allt jag vill ha! Man kastas direkt in i händelseförloppet och spänningen infinner sig direkt, karaktärerna är verkligen så bra, språket är på en lagom nivå och den är riktigt ruggig. Dessutom är slutet så himla bra och upplösningen på boken väldigt oväntad. Har inget mer att tillägga förutom jag nu är helt såld på Lars Keplers böcker...

Betyg: 10/10

Böcker som jag har läst tidigare av samma författare: -

Gillar

Kommentarer

Vargnatts bokhylla,
Jag gillar också Keplers böcker 😊 De är så spännande och snabblästa.
www.vargnattsbokhylla.blogspot.se
moasbokhylla
moasbokhylla,
Verkligen!😃
nouw.com/moasbokhylla
[Anna],
Jag gillar oxå Kepler 😊 Bra tempo och det händer så mycket och manvill bara läsa mer och mer! 😊
www.bokraden.blogspot.com
moasbokhylla
moasbokhylla,
Ja han skriver riktigt bra! Trevlig helg!😃
nouw.com/moasbokhylla