Jojo Moyes - Livet efter dig

  • originaltitel: Me before you
  • förlag: Printz Publishing
  • serie: -
  • antal sidor: 397

Handling: "Lou Clark och Will Traynor är så olika man kan vara. Lou bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från kaféet där hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad där hon bott i hela sitt liv. Will var en atletisk A-personlighet, framgångsrik aktiemäklare med toppjobb i London och snygg flickvän. Tills en motorcykelolycka tog ifrån honom alltsammans.

När Lou blir arbetslös tar hon jobbet som den totalförlamade Wills sällskapsdam enbart för att hon inte kan hitta något annat, och hon behöver verkligen pengarna.

Will har bestämt sig hans liv är trångt och glädjelöst, och han vet exakt hur han ska få slut på alltihop. Lou bestämmer sig i sin tur för att få Will att ändra sig.

Ingen av dem vet att de kommer att förändra varandra för alltid." (kopierat från bokus)

Kommentar: En superbra bok som förutom att ha en väldigt vacker handling också ger en perspektiv på livet. Rekommenderar alla att läsa den! Men jag vill också varna för att risk för tårfyllda ögon finns!

Betyg: 5/5

Böcker som jag har läst tidigare av samma författare:-

Gillar

Kommentarer

Hildesbokblogg
Hildesbokblogg,
Denna boken är verkligen så bra! Sätter verkligen spår efter sig! Inte ett öga torrt när man läser denna bok! Gripande och så bra! Alla borde läsa denna bok! 😊
nouw.com/hildesbokblogg
moasbokhylla
moasbokhylla,
Håller helt med!😊
nouw.com/moasbokhylla